Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vila Herberstein - Družinsko razvajanje v Šaleški dolini, Velenje, Slovenija - 195 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 11,99 let v postelji skupaj s starši bivajo brezplačno)  , Pijača...

Vila Herberstein - Družinsko razvajanje v Šaleški dolini, Velenje, Slovenija - 195 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 11,99 let v postelji skupaj s starši bivajo brezplačno)  , Pijača...

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Siželite oddiha na robu gozda, s čudovitim razgledom, v objemu veličastne,plemiške in starodavne, a hkrati prenovljene arhitekture ter z nepozabnimiokusi čudovitih jedi pripravljenih iz lokalnih sestavin in izpod mojstrskih rokkuharjev? Vila Herberstein ponuja vse to, in še več.

Oddih v mestu Velenje je odlična izbira.Doživite lahko razna aktivna doživetja, nove izkušnje in spoznanja. Podajte sena pot novih doživetij in presenečenj na Velenjski Plaži, ki je bila v letu2019 nagrajena za "Naj naravno kopališče" v Sloveniji.
 
Vila Herberstein je bilazgrajena v drugi polovici 19 st. in je svoje ime dobila po svoji lastnici,grofici Mariji Anni Herberstein. Po drugi svetovni vojni je bil v vili sedežkmetijske zadruge, kasneje dom za starostnike, nato pa jo je zajel zob časa vsedokler je podjetje Gorenje Gostinstvo ni povsem obnovilo in ji podarilo nov razcvet.Stavba je zaščiten objekt kulturne dediščine, povsem restavrirana in obnovljenaje priljubljena točka različnih gostov, mladoporočencev, poslovnežev, družin,vrsto let je bila središče literarnega festivala srečanja književnikov ingostiteljica kulinaričnih večerov. Še posebej se lahko pohvali s svojokulinarično ponudbo, prilagojeno času s sodobnimi kulinaričnimi kreacijami izlokalno pridelanih, svežih sestavin.  

Lokacija vile Herberstein nudiprekrasen razgled na Velenjski grad in je ena najlepših lokacij v Velenju. Odcentra mesta je oddaljena 200 m. V njeni bližini se nahaja velenjski bazen, zavilo pa krošnje dreves, zelenje in svež zrak vabijo na sprehode v naravi.

Vila Herberstein ima sedemstilno opremljenih dvoposteljnih sob s sodobno opremo, TV in Wi-Fi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.