Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Oddih na Zadarski rivieri! - 50 % na 7-dnevni oddih za 4-5 oseb v Karinu: 6x nočitev v apartmaju nastanitvenega objekta Apartmani Milić v Karinu na Zadarski rivieri!

Oddih na Zadarski rivieri! - 50 % na 7-dnevni oddih za 4-5 oseb v Karinu: 6x nočitev v apartmaju nastanitvenega objekta Apartmani Milić v Karinu na Zadarski rivieri!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Valovi Jadranskega morja božajo obalo, se vrtinčijo okoli otokov in rtov ter ustvarjajo prekrasne plaže. Blizu Zadra se morje še bolj zajeda v obalo in prodira globoko v notranjost, kjer boste našli Karinsko morje. Medtem ko mnogi sanjajo o lastni hiši z bazenom, lahko prebivalci Karina trdijo, da imajo kar lastno morje! Pridružite se jim na edinstveni destinaciji, ki zagotavlja miren oddih, hkrati pa je idealno izhodišče za obiske turističnih destinacij, kot so Zadar, Šibenik in okoliška mesta, vasi in otoki.
V Karinu se mešata sredozemsko in celinsko podnebje, zato so noči prijetne za spanje. V bližini ni nobenih industrijskih obratov, zato je zrak izjemno čist in ima blagodejen vpliv na telo. Deli karinskega morja so prekriti z zdravilnim muljem, ki se uporablja pri blaženju težav pri različnih revmatskih obolenjih in drugih težavah. Zato boste tam našli popoln kraj za oddih duše in telesa.
V širši okolici Karina so tudi številne znamenitosti, ki kar kličejo po izletih, na primer kanjon Zrmanje, nacionalni parki Paklenica, Kornati in Krka, samostan Krupa ter seveda ponosni mesti Zadar in Šibenik.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.