Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Za gladko kožo! - 74 % na revolucionarni depilator za odstranjevanje dlačic + 2x nastavek rezil + 1x čopič za čiščenje + 1x polnilni kabel! Na voljo v belo-vijolični različici! Poštnina je brezplačna!

Za gladko kožo! - 74 % na revolucionarni depilator za odstranjevanje dlačic + 2x nastavek rezil + 1x čopič za čiščenje + 1x polnilni kabel! Na voljo v belo-vijolični različici! Poštnina je brezplačna!

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Depilator za odstranjevanje dlačic
Ste siti bolečega in zamudnega odstranjevanja dlačic? Pene za britje vsebujejo kemikalije, ki lahko dražijo vašo kožo, poleg tega pa oddajajo neprijeten vonj. Britje z navadnimi britvicami je zamudno, povrh vsega pa povzročajo vraščanje dlačic. Zato vam predstavljamo revolucionarni odstranjevalec dlačic, ki bo hitro in neboleče odstranil nadležne dlačice.

Opis:
• Z odstranjevalcem dlačic se boste od zdaj naprej lahko znebili dlak kjerkoli boste želeli na enostaven in neboleč način.
• Naprava je izredno praktična, saj med britjem ne boste potrebovali nobenih drugih preparatov, kot so npr. kreme za britje in voski, odstranjene dlake pa bodo ostale ujete v notranjosti aparata.
• Glava brivnika vsebuje senzorje in LED lučke s pomočjo katerih bo naprava samodejno začela odstranjevati dlačice. Po končanem britju dlačice preprosto stresete v koš.
• Brivnik vsebuje dva različna nastavka z ostrimi in kvalitetnimi rezili, s katerimi boste lažje dostopali na različna mesta, kjer se boste želeli znebiti nadležnih dlačic. Ostra rezila bodo omogočila čisti rez dlake, kar bo preprečilo vraščanje dlak, ter nastajanje rdečih izpuščajev in vnetij.
• Naprava je dermatološko testirana in primerna za vse tipe kož. Priporočajo jo tudi kozmetičarke, saj za sabo pusti svilnato in mehko kožo, dlake pa se lahko po večkratni uporabi razredčijo. 
Aparat je primeren za odstranjevanje dlačic na nogah, obrazu, bikini predelu, trebuhu in pod pazduhami.
Odstranjevalec dlačic se polni na USB priključek, baterija pa zdrži do več ur.
Brivnik je oblikovan tako, da se popolnoma prilega vaši roki.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.