Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Azimut - Oddih v Svetem Stefanu, Sveti Stefan, Črna Gora - 111 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Azimut - Oddih v Svetem Stefanu, Sveti Stefan, Črna Gora - 111 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Hotel Azimut s čudovitim pogledom na zgodovinskiSveti Stefan. Oddih za dve osebi na edinstveni lokaciji!

Hotel Azimut nudi izjemno kombinacijo počitka, elegance inudobnosti. Hotel je bil odprt leta 2002 in je navdihnjen z lepotami in kulturnodediščino prelepega Svetega Stefana.

Sveti Stefan je bil nekoč trdnjava inzavetje, danes pa nudi kombinacijo podeželske intimnosti in bohemskega luksuza.Ta biser jadranske obale je postal sopomenka za luksuz,kakovost in naravno lepoto.

Sveti Stefan je ena od najbolj znanih atrakcij Črne gore,njegova avtentičnost pa dobro znana že po vsem svetu. Čudovita destinacijaje znana po luksuzu in krasnih plažah. Čeprav je svetovno znana destinacija,Sveti Stefan še vedno nudi posebno, prijetno in intimno vzdušje.

V hotelu Azimut so vse dvoposteljne sobe moderno urejene zdizajniranim pohištvom in bogatimi dekoracijami, zato zagotavljajo največjeudobje za vse goste. Vse dvoposteljne sobe imajo TV, teraso z razgledom inluksuzno kopalnico. Čudovit pogled z balkona na Sveti Stefan vas bo vedno znovaočaral.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.