Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pranje perila brez kemikalij! - 71 % na paket 2 revolucionarnih magnetov (Magnetni sistem pranja) za pranje perila in mehčanje vode! Deluje skoraj brez uporabe pralnih praškov ali mehčalcev! Doživljenjska garancija, saj se nikoli ne...

Pranje perila brez kemikalij! - 71 % na paket 2 revolucionarnih magnetov (Magnetni sistem pranja) za pranje perila in mehčanje vode! Deluje skoraj brez uporabe pralnih praškov ali mehčalcev! Doživljenjska garancija, saj se nikoli ne...

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj je Magnetni sistem pranja perila?
To je patentiran proizvod, ki omogoča pranje vašega perila z obnovljivo močjo magnetne sile in to brez ali z minimalno uporabo kemikalij. Je najmočnejši pralni magnet na svetu z več kot 6000 gausi.

Zakaj prati z Magnetom?
- Zdravje: veliko ljudi trpi zaradi alergij na koži in dihalih, ki nastanejo zaradi nošenja oblačil, ki so prežeta z ostanki detergentov in mehčalcev. Če ste eden od 33% ljudi, ki trpijo zaradi preobčutljivosti na kemikalije ali alergij, ki jih povzročajo petrokemikalije v detergentih, si lahko oddahete, saj je z uporabo Magnetnega pranja perila tega konec.
- Okolje: detergenti niso mila ampak petrokemikalije pridobljene iz surove nafte. Z uporabo Magnetnega sistema pranja perila pripomoremo, da se v naše vire sveže vode dan za dnem izteka manj škodljivih snovi. Sodelujmo v tem procesu. Perimo z magneti! Varujmo naravo!
- Prihranek denarja: za večino je dovolj dober razlog za uporabo magneta prihranek. Za družine, ki perejo perilo vsak dan je prihranek očiten. Ker se surova nafta stalno draži, se posledično dražijo tudi detergenti, ki v trgovinah že tako dosegajo visoke cene.
- Zaščita otrok in družine: manj kot imate kemikalij v domu, manj jih vdihujete oziroma manj se jih absorbira v telo skozi kožo.
- Uporaba: zelo enostavno. Magneta namestite na vsako stran bobna, le ta se kar prilepita na kovino, vstavite perilo in uporabite željen program, kot vedno. Boljši učinki so z uporabo bolj tople in vroče vode. Magneta bosta najverjetneje po končanem pranju sprijeta. To je povsem normalno in ne vpliva na delovanje le teh in tudi ni potrebno, da so pritrjeni na boben, da delujejo. Magneta lahko po končanem pranju pustite kar v stroju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Kanglica za zalivanje QUENCH 1l
OMEJENA KOLIČINA