Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Bellevue Depandansa - All inclusive light poletno razvajanje, Orebić, Dalmacija, Hrvaška - 922 EUR - 7x nočitev za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let brezplačno), 7x all inclusive light v restavraciji Rondela za 2 osebi

Hotel Bellevue Depandansa - All inclusive light poletno razvajanje, Orebić, Dalmacija, Hrvaška - 922 EUR - 7x nočitev za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let brezplačno), 7x all inclusive light v restavraciji Rondela za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Bellevue se nahaja v mestu Orebić na polotokuPelješec, področju neokrnjene narave in znamenitih vinarskih in gastronomskihregij na Hrvaškem. Orebić, ki je zaprt med morjem in hribom Svetog Ilije (961m), je znan kot biser Pelješke riviere. Hotel Bellevue se nahaja tik nadprodnato plažo in samo 600 metrov od centra. Kot že ime pove, ponuja čudovitrazgled na Pelješki kanal, staro mesto Korčulo in otok Mljet. Hotel,pripadajoče depandanse in vile so na novo bile obnovljene v sezoni 2016.


Depandanse Bellevue se nahajajo na razdalji 50m od hotela Bellevue, v Orebiču, na polotoku Pelješac, območju neokrnjene narave ter znani vinski in gastronomski regiji Hrvaške. Orebić, stisnjen med morjem in hribom Sveti Ilija (961 m), je znan kot biser pelješke riviere. Depandanse se nahajajo približno 50 metrov od morja in le 600 metrov od središča Orebiča. Vse sobe so obrnjene proti morju in imajo balkon.


Depandansa Bellevue v svoji ponudbi ima restavracijo Rondela. Prostorna klimatizirana dvorana in hotelska terasa s svežimmorskim zrakom sta primerni za kosilo ali večerjo. Če pa želite spiti pijačo v družbi prijateljev ali družine,vam je na razpolago piano bar. 


Hotel Bellevue ima privilegij, da se nahaja poleg enega odnajčistejših in najlepših morij na svetu, zato bi morali vsekakor izkoristitito dejstvo. Na voljo je tudi uporaba hotelske prodnate plaže. Če rabite popolnmir, poiščite osamljen del v enem od številnih zalivov. Lahko se sončite,potopite noge v plitko vodo ali enostavno zaplavate v morju in pozabite na vseskrbi. Lahko pa izberete tudi bazen za odrasle in otroke z ležalniki insenčniki.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.