Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sonnhofhotel Rauris - Oddih v zeleni dolini Rauris, Rauris, Avstrija - 356 EUR - 3x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Brezplačna uporaba finske savne 

Sonnhofhotel Rauris - Oddih v zeleni dolini Rauris, Rauris, Avstrija - 356 EUR - 3x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Brezplačna uporaba finske savne 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite pomirjujočega oddiha v prekrasni naravi s pogledom na mogočnegore? Zadihajte s polnimi pljuči čist gorski zrak in se prepustite užitkomv  najboljši namestitvi zelene dolineRauris, hotelu Sonnhof Rauris.  

Hotel se nahaja v srcu Rauris resorta nanajvišji točki doline z dih jemajočim razgledom. Rauris leži v objemu Alp, na 950mnv s približno 3000 prebivalci v dolini, dolgi cca. 30 km. V srednjem veku jebil tukaj pomembna trgovska pot, danes pa arhitekturno gledano ta del zgodovinepredstavljajo kamnite hiše zgrajene predvsem za turiste. Pozimi in poleti jeodlična izbira za vse, ki imajo radi naravo in mir. S hotela se lahko pozimiodpravite do 30 km dolge smučarske steze, poleti pa se odpirajo številnepohodne, planinske poti in kolesarske steze. Hotel nudi maksimalno udobje inmir v kateremkoli letnem času.     

Sobe imajo prekrasen panoramski pogled in sozelo svetle. Izredno tople so pozimi, poleti pa prav tako prijetne. Vse soprostorne in udobno opremljene ter imajo velike balkone. Prijazno osebje hotelavas bo pričakalo in odgovorilo na vsa vaša vprašanja. Za otroke je na voljoigralnica in zunanje igrišče, kjer ni prometa. Hišni ljubljenčki so v hotelu vednodobrodošli. V hotelski restavraciji se pripravljajo jedi navdihnjene zinternacionalnimi kuharskimi specialitetami. V poletnem času je odprta hotelskapanoramska terasa, kjer lahko ob prekrasnem pogledu na 3000 m visoke gore in vmirni okolici uživate v okusnih jedeh. Vsako jutro je za goste na voljo bogatsamopostrežni zajtrk, kjer lahko izbirajo med več kot 10 različnih vrstahdomačega kruha in ostalih pekovskih dobrot. Gostje lahko izbirajo med več kot12 različnimi kavnimi specialitetami. V sklopuhotela je tudi wellness, kjer je na voljo savna, notranji bazen in zunanjaogrevana lesena kad.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.