Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sunce Vlašić - Wellness oddih v gorah, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 71 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba Wellness centra (bazen in savne) z odprto teraso 

Hotel Sunce Vlašić - Wellness oddih v gorah, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 71 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba Wellness centra (bazen in savne) z odprto teraso 

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


 pohodništvo wellness aktiven oddih bazen z odprto teraso savne narava in čist zrak

Odpočijte si v prekrasni naravi, zadihajte svež gorski zrak, zaplavajtev hotelskem bazenu z odprto teraso in se sprostite v wellnessu. Za svoj oddihizberite Hotel Sunce Vlašić.

Vlašić je gora v srednji BiH, razprostira se v občini Travnik in njennajvišji vrh je Paljenik s 1.999 mnv. Hotel Sunce se nahaja na skoraj 1.300 mnvna privlačni lokaciji športnega centra Babanovac. Morda vam ime Vlašić že znanozveni, tukaj se je 1975. leta odvijalo tradicionalno mednarodno tekmovanje vzimskih skokih, Pokal Vlašić, ki je vsako leto privabljalo več in več vrhunskihšportnikov. Zimski center je še vedno priljubljena izbira, svoj čar pa imaVlašićka planota tudi poleti. Na njenih zelenih travnikih se od zgodnjega poletjapa vse do pozne jeseni pasejo črede ovac, domačini pa izdelujejo tako poznaniVlašićki sir. V tem delu Evrope je ta kraj eden izmed najprimernejših začebelarstvo in razvoj kmečkega turizma.

Narava Vlašića ponuja neverjetnanaravna bogastva, v katerih lahko uživate na urejenih sprehajalnih, pohodniškihali kolesarskih stezah, različnih zahtevnosti, primerne tako za družine kottudi za tiste, ki si želijo raziskati najbolj skrite kotičke. Tu so tudi zahtevne steze,za tiste najbolj vzdržljive in možnost kolesarjenja. Za vse planince sta atraktivna cilja Devečani(1760 m) i vrh Galice. Na planini Vlašić izvira tudi za BiH pomembna reka, rekaUgar. Za odlično hrano in dobro druženje bo prava izbira Koliba Hotela Sunce.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.