Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Corvin Hotel Budapest - Sissi Wing - Oddih v središču Budimpešte, Budimpešta, Madžarska - 175 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezalkoholna pijača dobrodošlice

Corvin Hotel Budapest - Sissi Wing - Oddih v središču Budimpešte, Budimpešta, Madžarska - 175 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezalkoholna pijača dobrodošlice

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Budimpeštaje mesto, polno presenečenj in znamenitosti, s svojim živahnim središčem,simpatičnimi parki, reko Donavo, visokimi cerkvenimi zvoniki in razkošnimi palačami bo navdušila vsakega obiskovalca. Je eno najbolj vznemirljivih mest na svetu, saj je polna skrivnosti zaodkrivanje, skritih točk za raziskovanje in zgodovinskih spomenikov, ki jih jetreba obiskati. To je mesto, kjer vam ne bo dolgčas. Zaradi odlične lokacije invsega udobja, ki ga potrebujete, je hotel Corvin odlična izbira.

CorvinHotel
je prijeten, družinam prijazen hotel, sestavljen iz dveh delov, dela Corvin in Sissi. V njegovi neposrednibližini ob reki Donavi so odlične povezave z metrojem, tramvajem ali avtobusom do vseh zanimivih lokacij. Zaradi odlične lokacije pa vas že kratek sprehod pripelje do nekaterih mestnih turističnih znamenitosti. Hotel je postavljen v modernističnostavbo, obdan z ulicami za pešce, očarljivimi kavarnami in prenovljenimistanovanjskimi hišami. Prijazno,večjezično osebje na 24-urni recepciji hotela je pripravljeno svetovati gostomglede možnosti ogledov in turističnih znamenitosti. Hotel Corvin je primerentako za prosti čas kot za poslovne obisk.
Sprostitese in uživajte v bivanju v eni od 42 moderno zasnovanih spalnic. Vse sobe so zanekadilce in tri kategorije sob so na voljo (standard, superior, suita). Zaradiposebnega šarma in prijetne atmosfere se boste počutili kot v svojem domu.

Standardna soba v delu hotela Sissi Wing (16-20m2): Izbirate lahko med zakonsko posteljo ali dvema enojnimaležiščema . Vse Standard sobe imajo: Wi-Fi dostop, klimo,tuš, sušilec za lase, zatemnjene zavese, sef, pisalno mizo, LCD televizor,telefon, hladilnik, pogled na ulico ali vrt.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.