Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Aquarius Dubrovnik - Oddih v butičnem hotelu, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 185 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 1x večerja za 2 osebi

Hotel Aquarius Dubrovnik - Oddih v butičnem hotelu, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 185 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 1x večerja za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Butični hotel v Dubrovniku vas pričakuje. Hotel Aquarius Dubrovnik obljublja nepozaben oddih! Dovolite si, da vas razvajajo!

Četudi niste doma, se boste v hotelu Aquarius Dubrovnik počutili domače. V prijetnem in udobnem butičnem hotelu bo osebje poskrbelo, da se boste počutili prijetno. Hotel se nahaja na polotoku Lapad v središču Dubrovnika.

V hotelu je 24 sob, vsaka je opremljena z udobnimi posteljami in lesenim pohištvom, stene so okrašene z edinstvenimi slikami s sredozemskimi motivi. Recepcija dela 24 ur na dan in je gostom hotela ves čas na razpolago. 

Na prenovljeni hotelski terasi boste uživali v pogledu na naravo in na novo odprt bazen. Terasa je obdana s skrbno negovanim hotelskim vrtom, na katerem najdete tudi čudovit vodnjak.

Prijetna pogostitev vas pričakuje v restavraciji, v kateri lahko uživate v okusni hrani in vinih vrhunske kakovosti. 

Staro mestno jedro je od hotela oddaljeno le 3 km, do nedavno prenovljene peščene plaže pa je le 350 m.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.