Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ibis Styles Maribor City Center - Oddih v mestu Maribor, Maribor, Slovenija - 74 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Pijača dobrodošlice (kava in sok)

Ibis Styles Maribor City Center - Oddih v mestu Maribor, Maribor, Slovenija - 74 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Pijača dobrodošlice (kava in sok)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščitedrugo največje mesto v Sloveniji in središče pokrajine Štajerske, ki se lahkopohvali s številnimi nagradami. Leta 2000 je bil imenovan za Alpsko mesto leta,leta 2012 je bil Evropska prestolnica kulture, naslednje leto pa Evropskaprestolnica mladih. Raziščite mestno jedro in njegovo okolico in odkrijtenjegovo bogato ponudbo. 

Hotel Ibis Styles Maribor City Center
se nahaja v starem mestnemjedru Maribora in se ponaša z dolgoletno tradicijo. Ponuja udobno opremljenesobe z internetnim dostopom, ki je razpoložljiv v celotnem hotelu. Ima 69 sob,dva apartmaja, parkirišče in garažo za goste. Restavracije in bari se nahajajo v neposredni bližini pa tudinakupovalni centri, muzeji in vse znamenitosti so le nekaj korakov stran.

MestoMaribor je s svojo lego ob reki Dravi in ob Dravskem polju pod priljubljenoizletniško točko in zimskim smučiščem Pohorjem izhodišče za številneaktivnosti. Podajte se na različne sprehajalne, pohodniške, planinske in gozdeučne poti. Poleti uživajte na urejenih kolesarskih stezah, pozimi pa nasmučišču. Po reki Dravi vas lahko popelje ladja Dravska vila, dobro hrano paponuja najstarejša gostilna v Mariboru, Pri treh ribnikih. Vse, ki imajo radirastline, bo navdušil Botanični vrt Univerze v Mariboru (Pivola) z domačimi ineksotičnimi vrstami dreves, med njimi tudi 120 let stare sekvoje. Zaadrenalinske navdušence pa je na voljo adrenalinski spust s PohorJetom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.