Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mercure Maribor City Center - Mestni oddih, Maribor, Slovenija - 84 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Pijača dobrodošlice 

Mercure Maribor City Center - Mestni oddih, Maribor, Slovenija - 84 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi , Pijača dobrodošlice 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite drugo največje mesto v Slovenijiin središče pokrajine Štajerske, ki se lahko pohvali s številnimi nagradami.Leta 2000 je bil imenovan za Alpsko mesto leta, leta 2012 je bil Evropskaprestolnica kulture, naslednje leto pa Evropska prestolnica mladih. Raziščitemestno jedro in njegovo okolico in odkrijte njegovo bogato ponudbo. Zanamestitev izberite poslovni hotel Mercure Maribor City Center terspoznajte dom dobrega počutja in užitka. 

MestoMaribor je s svojo lego ob reki Dravi in ob Dravskem polju pod priljubljenoizletniško točko in zimskim smučiščem Pohorjem izhodišče za številneaktivnosti. Podajte se na različne sprehajalne, pohodniške, planinske in gozde učnepoti. Poleti uživajte na urejenih kolesarskih stezah, pozimi pa na smučišču. Poreki Dravi vas lahko popelje ladja Dravska vila, dobro hrano pa ponuja najstarejšagostilna v Mariboru, Pri treh ribnikih. Vse, ki imajo radi rastline, bo navdušilBotanični vrt Univerze v Mariboru (Pivola) z domačimi in eksotičnimi vrstamidreves, med njimi tudi 120 let stare sekvoje. Za adrenalinske navdušence pa jena voljo adrenalinski spust s PohorJetom po Snežnem stadionu, od Trikotne jasedo ciljne arene .      

Poslovni hotel Mercure Maribor CityCenter 
s štirimi zvezdicami se nahaja v samem središču mesta Mariborin svojim gostom nudi udobne sobe, Anti-Stress center, poslovni klub, restavracijo inbar. V bližini hotela se nahaja MTC Fontana - wellness center z bazeni, savnamiin fitness studiom. 

Vse Standard sobe so klimatizirane,imajo kabelsko TV, mini bar, brezžični internet, sef, dobrodošlico z napitki(čaj), veliko zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči. Sobe odlikujejokakovostni materiali, zanimiva notranja oprema iz naravnih materialov inmoderne tehnološke rešitve. Zasnovane so tako, da vsakemu uporabniku nudijozadovoljstvo, pa naj gre za poslovnega gosta ali zasebno potovanje. Spoznajtevišjo kakovost bivanja v prenovljenih sobah hotela Mercure Maribor City Center.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.