Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Posejdon Neum - Popolno poletje ob morju, Neum, Bosna in Hercegovina - 298 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Hotel Posejdon Neum - Popolno poletje ob morju, Neum, Bosna in Hercegovina - 298 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Posejdon Neum je idilična in mirna oaza - idealen kraj za oddih in sproščanje. S svojo lokacijo v neposredni bližini morja in vsebinah ter udobnostjo vam bo postregel z nepozabnim oddihom.

Hotel Posejdon je eleganten družinski hotel ob morju, samo 10 metrov od biserno čistega, modrega Jadrana in prečudovite kamnite hotelske plaže. Gosti lahko v udobnih ležalnikih uživajo v šumenju morja in vonjih mediteranskega zelenja. Tisti, ki imajo raje aktiven oddih, pa se lahko zabavajo z jadranjem, skuterji, barkami ali uživajo v kolesarjenju ob plaži.

Hotel razpolaga z 80 ležišči, razporejenimi v 14 sob in 10 apartmajev. Vse namestitvene enote so sodobno opremljene in imajo balkon s pogledom na morje, klimo, SAT TV, telefon, brezžični nternet, mini bar, sušilec za lase. V hotelu je tudi dvigalo.

V sklopu hotela se nahaja tudi sodobno urejena restavracija, kjer se ob lahkotni glasbi v prijetnem vzdušju ob morju lahko prepustite gastronomskim užitkom mediteranske in nacionalne kuhinje ter uživate v domačih in mednarodnih dobrotah.

Družina Krešić in vedno prijazno osebje vas bo z veseljem sprejelo in poskrbelo za to, da boste zadovoljni s svojo odločitvijo, da ste za svoj oddih izbrali hotel Posejdon.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.