Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Baška Beach Camping Resort - Comfort Mobile Home, Baška, otok Krk, Hrvaška - 151 EUR - 2x nočitev v Comfort mobilni hiški za 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 15,99 let), Uporaba bazena

Baška Beach Camping Resort - Comfort Mobile Home, Baška, otok Krk, Hrvaška - 151 EUR - 2x nočitev v Comfort mobilni hiški za 5 oseb (4 odrasle osebe in 1 otrok do 15,99 let), Uporaba bazena

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih ob eni najlepših hrvaških plaž! Baška Beach CampingResort se nahaja tik ob priljubljeni plaži.

Informacije o odpiranju: V prvih tednih obratovanja Baška Beach Camping Resorta bodo nekatere storitve v kampu verjetno samo delno v uporabi, a poskrbljeno bo, da boste v kampu imeli na voljo vse najpomembnejše vsebine. Možno je, da otroški klubi in zabavni programi za najmlajše goste v prvih dneh dela kampa ne bodo na voljo.

Sodoben dizajn,vrhunsko udobje, sproščujoč ambient, bližina morja in čudovita okolica.Mornarska tematika celotnega naselja bo poskrbela, da se boste počutili ressproščeno in v stilu z okolico. Prepustite se sončnim žarkom , vonju morja insoli ter uživajte v Baška Beach Camping Resortu!

Comfort mobilne hiške imajo sobo z zakonsko posteljo, sobo z dvema enojnima posteljama, kopalnico in kuhinjo. Sobe in kuhinja so popolnoma opremljene (posteljnina, posoda, hladilnik itd.). Vsaka hiška je opremljena s klimatsko napravo. Pred hiško je pokrita terasa z mizo in stoli.

V sklopu kampa je na voljo tudi nov bazenski kompleks zotroškim vodnim parkom, tobogani in vodnimi brizgalkami,recepcija, Mezzino snack bar ob bazenu in pa trgovina. Hišni ljubljenčki so vkampu dobrodošli. V kampu so še posebej ponosni na izjemno lokacijo, le 100metrov od Vele plaže, ki ima kar 1800 metrov in v glavni poletni sezoni prinašaštevilne dejavnosti.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.