Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grandhotel Lienz - Luksuzni oddih v Lienzu , Lienz, Avstrija - 599 EUR - 3x nočitev v Superior suiti z zajtrkom (40m2) za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (2 kozarca penine)

Grandhotel Lienz - Luksuzni oddih v Lienzu , Lienz, Avstrija - 599 EUR - 3x nočitev v Superior suiti z zajtrkom (40m2) za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (2 kozarca penine)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzni Grandhotel Lienz je vrhunskihotel s 5 zvezdicami, ki se nahaja v središču mesta Lienz na vzhodnem Tirolskempod prekrasnimi Dolomiti. S svojo edinstveno elegantnostjo in udobjem vas bozagotovo prepričal da je prava izbira za dopust s stilom in šarmom vpravljičnem okolju.  

GrandhotelLienz z velikim navdušenjem in strastjo vodita dve družini, družina Westreicherin Simonitsch. Investitor prof. Heinz E. W. Simonitsch je eden od svetovnonajuspešnejših avstrijskih managerjev. Bil je častni konzul Avstrije in Jamajke.Bil je tudi solastnik legendarnega hotela »Half Moon Hotel« ob črnogorskiplaži. Obe družini, ki vodita hotel, si za svoje goste želita ustvarjatiluksuzno in udobno okolje in nuditi storitev po meri za vsakogar.

SuperirorSuita (cca. 40m2) ponuja čudovit pogled na Narodni park Visoke Ture.Sestavljena je iz ločene otroške sobe, spalnice, elegantne kopalnice in velikednevne sobe, kjer se družina lahko zares dobro počuti. V sobi je klima, minibarin aparat za espresso. V hotelu je na razpolago 5 različnih restavracij insalonov. Tako restavracije kot tudi hotel se lahko pohvalijo s številniminagradami, ena izmed restavracij je bil uvrščena v gurmanski vodnik GaultMillau. Privoščite si tradicionalne avstrijske specialitete in uživajte vkakovostnih vinih ali najboljšem pivu.  Hotel ima tudi teraso, kjer se lahko sončite,si privoščite pijačo in uživate v razgledu na reko Isel.  

Wellnesshotela na 1400 m2 ponuja bogate sprostitvene programe, programe za prehrano invitalnost ter zdravo življenje. Ponuja tudi individualno prilagojene lepotnetretmaje. Okolica ponuja številne aktivnosti. Podajte se na raziskovanjenaravnega raja največjega narodnega parka Srednje Evrope, Narodnega parka VisokihTur. Številne gorske, pohodniške, sprehajalne ali kolesarske poti so vam navoljo. Ker so Avstrijci tesno povezani s svojo tradicijo in kulturo se tuodvijajo številne prireditve skozi vse leto. Za ljubitelje golfa je tukaj eno največjih golf igrišč Avstrije: GCDolomitengolf Osttirol z 36 luknjami. Reka Isel nudi možnost ribarjenja. Mestose nahaja med rekama Isel in Drau in samo sebe imenuje sončno mesto, saj soncetukaj pogosto sije. Gorska železnica pa vas lahko popelje na 2278 mnv, kjerlahko uživate v Dolomitih. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.