Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA za družinsko vstopnico za DINO PARK BLED-RADOVLJICA, enega prvih tematskih in show parkov v Sloveniji, ki na 1,5 ha površine med več kot 30 eksponati vključuje tudi največjega dinozavra v Evropi, 6D Dino kino,...

SUPER CENA za družinsko vstopnico za DINO PARK BLED-RADOVLJICA, enega prvih tematskih in show parkov v Sloveniji, ki na 1,5 ha površine med več kot 30 eksponati vključuje tudi največjega dinozavra v Evropi, 6D Dino kino,...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dino park Bled je med prvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v neposredni bližini bisera Slovenije Bleda in Radovljice. Oddaljen je le 25 minut vožnje od Ljubljane, prav tako od avstrijske in italijanske meje. Po avtocesti iz smeri Ljubljana ali Avstrija, izberete izvoz Bled in na prvem krožišču zapeljite na 2. izvoz, preprosto sledite usmerjevalnim tablam Bled. Nikakor nas ne morete zgrešiti, saj park stoji neposredno ob desni strani ceste, že čez kak kilometer. V kolikor prihajate z Bleda, boste park našli na levi strani nekaj sto metrov po tabli za konec naselja, takoj ko prečkate reko Savo. Veliko brezplačno parkirišče in okrepčevalnica z otroškim igriščem je le še razlog več za obisk Dino parka Bled.
Dino park je pričel z obratovanjem leta 2015, na sicer idilični, a s stališča dostopnosti manj primerni lokaciji v Radovljici. V letošnjem letu pa so park ne le preselili na novo lokacijo, temveč ga tudi občutno razširili in dodali v zbirko nove prazgodovinske pošasti. Še vedno so sami tudi kreatorji večine eksponatov, ki jih izdeluje scenska ekipa, ki sicer sodeluje tudi z evropskimi produkcijskimi in komercialnimi hišami. Poleg samih dinozavrov vam Dinopark ponuja tudi arhitekturne značilnosti svetovnih civilizacij, Rim, Egipt, Staro Grčijo, Stone Henge, ter seveda številne druge povezane eksponate ub zabavne aktivnosti za celo družino. Po ali med ogledom se seveda lahko podkrepite in uživate v gostinski ponudbi, kupite spominek ali dva, otroci pa se lahko pozabavajo na igrišču, kjer so jim postavili trampolin, otroški zip line, peskovnik in ostalo igrišče. Otroci lahko dinozavra tu tudi zajahajo.

Videli boste tudi 2 veliki glavi T-rexa, v kateri lahko zlezete in se v njih slikate in nova scena: napad Raptorjev na T-rexa!

NOVO v 2019: streljanje z Airsoft puškami v tarče, 6D Dinokino z več kot 20, 10min filmi in animatronic Dino za jahanje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.