Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Kompas - Poletni ali jesenski oddih v Kranjski Gori, Kranjska Gora, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Kompas - Poletni ali jesenski oddih v Kranjski Gori, Kranjska Gora, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Kompas se nahaja v bližini smučišč na obrobju Kranjske Gore. Svojim gostom nudi sproščujoč oddih v vseh letnih časih. Na voljo je 156 udobnih sob, ki so opremljene s kopalnico, internetom, televizijo, sefom in sušilcem za lase.   

Šport 

Pozimi ali poleti – Kranjska Gora nudi športne aktivnosti v vseh letnih časih. Smučanje, drsanje, sankanje, tek na smučeh, pohodi – vse to lahko v Kranjski Gori doživite pozimi. Poletna Kranjska Gora pa je odlična za sprehode, kolesarjenje, ribolov, igro golfa ali pa obisk bližnjih gora. So vam všeč vodni športi? Kajakaši in raftarji boste navdušeni nad valovi alpskih rek! 

Sprostitveni center Kompas:
 
Pravi prostor za vse tiste, ki želijo popolno sprostitev v intimnejšem okolju. Pokrit bazen, bazenska terasa, masažni bazen, soba za počitek, … Idealno, kajne? Na voljo sta tudi finski savni z vročim in suhim zrakom ter turška parna kopel. 
Delovni čas: od 9. do 19. ure  

Wellness Larix 

Wellness Larix se nahaja v hotelu Ramada Resort Kranjsa Gora in nudi kar 400m2 vodnih površin. Velik notranji bazen ima prijetnih 30 °C, masažni bazen pa 36 °C. V sklopu wellness centra Larix lahko uživate tudi v finski, turški in infrardeči savni, se ohladite v ohlajevalnem bazenu ali pa se enostavno sprostite v prostoru za sproščanje. Na voljo so tudi razne kopeli in masaže, ki bodo poskrbele za piko na i vašega dopusta. 
Delovni čas bazenov: od 9. do 21.ure 
Delovni čas savn: 1. 6. do 30. 9.: od 14. do 21. ure in 1. 10. do 31. 5. od 12. do 21. ure 
Ob petkih in sobotah so bazeni in savne odprti do 23. ure (vstop do 22. ure) 

Aktivnosti 

Kranjska Gora nudi obilo možnosti za zabaven in pester oddih. Tako hotel kot tudi samo mesto poskrbita, da vam nikoli ne bo dolgčas. Pester animacijski program, številni dogodki, sejmi, festivali in seveda nepozabne športne prireditve – zagotovo bo vsakdo našel nekaj zase! Zvečer pa lahko svojo srečo preizkusite v kazinoju! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.