Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Razkošen videz vaše pričeske! - 68 % na električni kodralnik za lase! Na voljo v roza različici! Poštnina je brezplačna!

Razkošen videz vaše pričeske! - 68 % na električni kodralnik za lase! Na voljo v roza različici! Poštnina je brezplačna!

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kodralnik za lase 
Znano je, da kodri ustvarijo volumen in razkošen videz vaše pričeske. Delujejo mladostno, živahno in so primerni za vse, ki z veseljem preizkušajo nove modne stile. Kodralnik je primeren tako za kratke kot dolge pričeske, za kodre ob lasišču ali le valovite ob višini ušes. Vsekakor prijetna osvežitev, poživitev vaše pričeske, saj je včasih obisk frizerja zamuden in dolgotrajen. Enostavno, v samo nekaj minutah, si lahko sami uredite čudovite kodre, čisto po svojih željah!

Postopek kodranja:
1. Ločite posamezne pramene in jih postopoma navijte v vidne reže okoli kodralnika. (Namig: pred uporabo lahko naneste peno za kodraste lase za še večjo obstojnost).
2. Pustite delovati kratek čas (5 do 10 sekund), nato pa jih odvijte, da kodri prosto padejo. Na ta način navijte vse pramene od lasišča proti konicam.
3. Glavo nagnite naprej in lase malo stresite, za neukročeno mladostno pričesko. (Namig: Uporabite sprej za lase, za še večjo obstojnost).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.