Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Noemia - Poletno razvajanje v Baški Vodi, Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 969 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporabo zunanjega bazena (glede na vremenske razmere)

Hotel Noemia - Poletno razvajanje v Baški Vodi, Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 969 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporabo zunanjega bazena (glede na vremenske razmere)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v pogleduna mogočni masiv Biokova, medtem ko plavate v kristalno čistem morju. V samem srcuMakarske rivijere, v Baški Vodi, znani po najlepših plažah in razgledih, jesvoje mesto našel butični hotel Noemia, ki bo poskrbel za vaš popolni oddih.

Vrhunski butični hotel Noemia ima priročno lokacijo innajsodobnejšo namestitev. S svojo funkcionalnostjo in urejenostjo bo vašoizkušnjo letovanja vzdignila na povsem novo raven. Le 170 m je oddaljen od prekrasne prodnateplaže in kristalno čistega morja.

Sestavlja ga 63 sodobno opremljenih sob inapartmajev v štirih nadstropjih z dvigalom. Hotel ima svoj zunanji bazen,wellness center, aperitiv bar, zunanjo teraso, restavracijo in 24 ur na danodprto recepcijo. Vse sobe so klimatizirane, opremljene s TV in brezplačnoWi-Fi povezavo. Vrhunski materiali, prijetne barve in detajli vas bodonavdušili. Vse to in še mnogo več boste našli v sobah hotela Noemia.

Za tiste, ki si želijo kulturno ali športno bogatega oddiha,se tu ponujajo številne možnosti. Hotel Noemia je le 600 m oddaljen odlokalnega sprehajališča in Arheološke muzejske zbirke. Tisti, ki vas še posebejzanima podvodni svet, lahko obiščete Malakološki muzej in si ogledate življenjemorskih polžev in drugih mehkužcev ter največjo znano hrvaško kolekcijo školjk.Naravni park Biokovo na svoje poti vabi planince in pohodnike, ki se popovratku lahko spočijejo na plaži in uživajo v prijetnem morskem zraku. Vbližini vasi Kotiština pa lahko obiščete botanični vrt.

Hotel Noemia v Baški Vodi vam ponuja edinstveno doživetjeoddiha na Hrvaškem. Tradicionalno hrvaško gostoljubje in vrhunska udobnostnamestitve bosta poskrbela za brezskrben oddih na najlepšem delu jadranskeobale.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.