Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Resort Funtana - All Inclusive paket, Vrsar, Istra, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebe (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 2x all inclusive za 2 osebi

Resort Funtana - All Inclusive paket, Vrsar, Istra, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebe (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 2x all inclusive za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! All inclusive odmor v Vrsarju! Resort Fontana se nahaja v istoimenskem kraju, ne daleč proč odvinskih cest in oljčnih nasadov, kolesarskih stez in pohodniških poti.

Naseljenudi all-inclusive storitve, kar pomeni, da so vsi obroki in vsa dodatna ponudbamalic in pijače ter vse športne vsebine znotraj resorta, ležalniki, senčniki obplaži in bazen, vključeni v ceno namestitve. Vseh 228 sob je postavljenih v smeri proti morju in bazenom, zatoimajo prekrasen razgled priročen za trenutke sproščanja ob koncu dneva ali zauživanje v prebujajočih se jutrih. Uživajte v prekrasnem razgledu z balkona in prisrčni dobrodošlici vudobni standardni dvoposteljni sobi, ki vključuje zakonsko posteljo ali dvepovezani postelji, kopalnico s tušem, klimo, telefon, sef, TV in sušilec zalase.

Bazen in plaža
Plaža Funtana ima poseben del za otroke z urejenim vhodom v morje.Odrasli lahko uživajo v vseh ostalih vrstah plaž: skalnati, prodnati intlakovani. Plaža je oddaljena 20 m od Resorta Funtana in obkrožena z naravnosenco. Bazen Funtana s sladko vodo ima veličasten razgled na morje in bližnjeotoke, nahaja se tik nad plažo. Otroški bazen s sladko vodo se nahaja tik ob velikembazenu in vam omogoča lažje in boljše preživljanje časa s svojimi otroki.

Hrana
Zajtrk je postrežen od 7. do 10. ure. Uživajte v bogati ponudbi toplihin hladnih jedi, solat in žitaric za ljubitelje kontinentalne in mediteranskeprehrane. Čas kosila je od 12.00 ure do 14.00 ure. Čas večerje je od 18.30 ure do 21.00 ure.

Zabava
Zaigrajtetenis ali odbojko na pesku, zapeljite se s kolesom, ali preprosto le uživajtena ležalniku ob bazenu. Gosti in njihovi malčki lahko vsakodnevno uživajo vveliki izbiri aktivnosti in programih, ki jih za njih pripravlja osebje hotela.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.