Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aquincum Hotel Budapest, Budimpešta, Madžarska - 109 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 1 osebo (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x zajtrk za 1 osebo

Aquincum Hotel Budapest, Budimpešta, Madžarska - 109 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 1 osebo (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x zajtrk za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čudoviti Aquincum HotelBudapest - kjer navdih sreča tradicijo - se nahaja na vrhunskem območju obDonavi. Hotel Aquincum Budapest nudi enostaven dostop do središča mesta.

Hotelje obkrožen s srednjeveškimi ulicami, vinskimi bari, restavracijami in lastnimzelenim parkom.Glavna značilnost hotelaje priznano termalno zdravilišče. Ste vedeli, da svojo terapevtsko vodo črpaneposredno z otoka Margaret? Hotel s svojimi 310 sobami, restavracijo in barom,14 raznovrstnimi dvoranami za sestanke in Spa & Wellness centrom skrbi zaposlovne goste ali turiste, ki želijo uživati in raziskati Budimpešto.

Vse sobeso klimatizirane in imajo brezžični dostop do interneta ter kopalni plašči vvsaki kopalnici.

V hotelu Budapest Aquincumse nahaja dobra restavracija, ki ponuja madžarsko in mednarodno kuhinjo, navoljo pa je tudi bar.

Wellness center & SpaAronia ponuja sprostitev v termalnih bazenih in izbor edinstvenih tretmajev.Zdravilišče nudi objekte, kot so notranji bazen, dva termalna bazena, masažnakad, savne in parna kopel.

Budimpešta je najboljobiskano madžarsko mesto, poznano kulturno, umetniško in športno središče, patudi ena najlepših evropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem,svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že odnekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine inočarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.