Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Harmony - Vrhunski družinski oddih v Črni gori , Petrovac, Črna Gora - 466 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Superior suiti z balkonom za 2 osebi (2 otroka do 12. leta bivata brezplačno) , Pijača dobrodošlice

Hotel Harmony - Vrhunski družinski oddih v Črni gori , Petrovac, Črna Gora - 466 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Superior suiti z balkonom za 2 osebi (2 otroka do 12. leta bivata brezplačno) , Pijača dobrodošlice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔hotelski bazen bližina ene najlepših plaž naJadranski obali  paket dobrodošlice udobje in modern dizajn 

Hotel Harmony jemajhen družinski hotel v mestu Petrovac na Moru. Eleganca, sofisticiranost in udobnost soglavne značilnosti njegovega dizajna. Nahaja se 150 m od mestne plaže Petrovac,ki je sestavljena iz kombinacije peska in kamenčkov in z dolžino 800 m velja zaeno najlepših plaž na tem delu Jadranske obale. Le 300 m vas loči od druge,prav tako priljubljene in znane plaže, Lucice. Osvežite pa se lahko tudi vhotelskem odprtem bazenu opremljenem z ležalniki in senčniki.

Petrovac je mesto,ki je na obali Jadranskega morja znano predvsem po čudovitih plažah insimpatičnem mestecu. Od Budve je oddaljen 12 km in 28 km od Tivata. Popularna mestnaatrakcija sta dva otoka: Katič in Sveta Neđelja. Severozahodno od mesta pa senahaja dvorec Kastio.  

Hotel Harmonynudi kvalitetne storitve in raznoliko ponudbo. Ima 27 modernih namestitvenihenot, 8 dvoposteljnih sob s pogledom na gore, 12 dvoposteljnih sob s pogledomna bazen in 7 apartmajev. Topla in gostoljubna atmosfera, sproščujoč ambient,udobje, gostoljubnost in profesionalnost osebja, ki vam je 24 ur/dan na voljo,so ene izmed glavnih značilnosti, zaradi katerih bo vaše bivanje v hoteluHarmony nepozabno. Z domačimi in mednarodnimi specialitetami hotelske kuhinje bodoposkrbeli tudi za razvajanje vaših brbončic. Hotel ima zaprto restavracijo steraso, kjer je pripravljen samopostrežni zajtrk. Wi-fi je dostopen v celotnemhotelu, pred hotelom pa se nahaja tudi brezplačno parkirišče. Pustite vsakodnevni svet za seboj in sepodajte na brezskrbno potovanje neskončnega sproščanja in uživanja.   


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.