Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Lanterna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 389 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium v CONI B za do 6 odraslih oseb in 1 otroka do 12 let, Porabo vode, elektrike in plina

Kamp Lanterna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 389 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium v CONI B za do 6 odraslih oseb in 1 otroka do 12 let, Porabo vode, elektrike in plina

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale, na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimi parcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk. Kamp krasiprodnata, skalnata in ponekod betonirana plaža.   


Kamp ponudba: a-la-carte restavracije, pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna, prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona, kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park s tobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnost najema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni center Valet. Wi fi točka na recepciji.     


Mobilna hiška Premium (29 m2) je klimatizirana in idealna za udobno bivanje do šest odraslih oseb in enega otroka do 12 let. Ima 3 spalnice: eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Premium imajo delno pokrito leseno teraso. V hiškah ni televizije. Kajenje ni dovoljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.