Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Mondo - Zimski wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 158 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Mondo - Zimski wellness oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 158 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Mondo vas pričakuje v Splitu, na mirni in čudovitilokaciji. Hotel se ponaša z visoko stopnjo udobnosti, čudovitim wellnessom,prostorni restavraciji, prijetnimi sobami, dobro opremljenim fitnesom invelikim parkiriščem.

Dvoposteljne sobe so popolnoma opremljene, vsaka imaminibar, sef, TV, telefon, klimo in lastno kopalnico. Gostom je na voljo tudi fitnes in wellness z notranjim bazenom ter savno. Vzemite si čas zase in se sprostite v srcu čudovitega dalmatinskega mesta! 

Hotel je odlična izhodiščna točka za dnevne izlete pocelotni Dalmaciji, prav tako pa je idealen za raziskovanje Splita ali uživanjena okoliških plažah.

Split je večno mlado mesto utripa v samosvojem urbanemritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskimcentrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšemobmočju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo,edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacijapreko celega leta.   

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.