Terme Topolšica - Ocepkov Gaj - Oddih v apartmaju 2+2, Topolšica, Slovenija - 144 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 12,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v hotelske bazene za 4 osebe

Terme Topolšica - Ocepkov...

Terme Topolšica - Ocepkov Gaj - Oddih v apartmaju 2+2, Topolšica, Slovenija - 144 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 12,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v hotelske bazene za 4 osebe

Rezerviraj za 22,00 €

144,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

144,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vi cenite moč naravnegaokolja, svežega zraka in sprostitve? Potem je Ocepkov Gaj idealna izbira zavas! Daleč stran od mestnega vrveža, hitrega načina življenja in stresa, vaspričakuje apartmajsko naselje, ki deluje v sklopu Term Topolšica. Že sam pogledna okoliške vzpetine, blagodejna klima in spokojna tišina so tisto, kar ževrsto let privablja turiste iz vseh koncev.

Nastanitev Ocepkov Gaj
V neposredni bližini hotelskega kompleksa, na zelenja polnempobočju, vas pričakuje idilična vasica s kar 27 namestitvenimi enotami. Gre zaenergijsko varčne apartmaje, ki so zgrajeni iz okolja prijaznih materialov. Navoljo so manjši apartmaji z 99m2 in malo večji, z 150 m2. Namestitev je modernain sodobna, s svojo opremo in gradnjo pa gre z roko v roku z naravnim okoljem,v katerem se nahaja.
Lesene nastanitve poznamo pod imenom Ocepkov gaj,ponašajo pa se s kar 4 zvezdicami. Do Term Topolšica so oddaljeni le 5 minutprijetnega sprehoda. Vsaka namestitvena enota nudi teraso ali balkon z vrtnogarnituro, opremljeno kuhinjo, satelitsko TV, Wi-Fi, alarm, trezor, kopalnico,klimo in ogrevanje.

Apartma 99 m2 ima dvoposteljno spalnico (zakonska postelja), dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjo z jedilnim kotom, teraso in balkon.

Terme Topolšica – Bazeni 
Fantastično vodno doživetje v vseh letnihčasih! Kar 1760 kvadratnih metrov vodnih površin, ob tem pa še super gostinskaponudba, čakajo na to, da naredijo vaš dan popoln! V notranjem delu so na voljomasažne prhe, topli vrelci, bazen za otroke, prave rimske kopeli in whirlpool.V poletnih mesecih lahko uživate tudi v zunanjem delu, kjer je prav takoposkrbljeno za zabavo. 

Terme Topolšica – Savne v hotelu Vesna
Več vrst savn čaka na to, da se sprosti sleherni del vašega telesa! Privoščite si klasično finsko savno, parno kopel ali infrardečo savno. Po savnanju se lahko osvežite v prostorih za počitek, ki odpirajo prijeten pogled na notranje bazene.

https://www.youtube.com/watch?v=IU1uM5d-vmI

Lokacija

Topolšica 77
3326 Topolšica
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Terme Topolšica - Ocepkov Gaj - Oddih v apartmaju 2+2, Topolšica, Slovenija - 144 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 12,99 let brezplačno), Brezplačen vstop v hotelske bazene za 4 osebe«