Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lambergh Chateau & Hotel - Jesensko-zimska wellness pravljica, Begunje na Gorenjskem, Slovenija - 248 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 1x dnevno 2-urni vstop v turško, finsko in infrardečo savno (samo za polnoletne osebe) 

Lambergh Chateau & Hotel - Jesensko-zimska wellness pravljica, Begunje na Gorenjskem, Slovenija - 248 EUR - 3x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, 1x dnevno 2-urni vstop v turško, finsko in infrardečo savno (samo za polnoletne osebe) 

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste v razpoloženju za brezčasno eleganco? Ali se mogoče želite sprostiti in doživeti kulinarične in wellness počitnice, o katerih ste vedno sanjali? Mi imamo ponudbo za vas. Ko zapeljete z gorenjske avtoceste, v smeri proti Radovljici, vas usmerjevalne table hitro pripeljejo v Dvorsko vas; idilično alpsko vasico, kjer na obronkih gozda spokojno počivata romantičen dvorec in butični hotel – dobrodošli v Lambergh Château & Hotel.


Uživajte v spokojnem okolju in raziščite vse stvari, ki jih ponuja ta regija. V idiličnem in intimnem okolju, kjer kraljujejo narava, mir in sproščeno vzdušje, vas Lambergh Château & Hotel povabi na popotovanje vase – na popoln odklop od vseh tegob, stresa in skrbi, ki jih nosite v napetih mišicah, razdraženem želodcu in slabem razpoloženju… Lambergh vam nudi vse, kar potrebujete, da si napolnite baterije, povrnete zdravje in izboljšate počutje.


V dvorcu in hotelu udobje je zagotovljeno. Lambergh Château & Hotel ponuja 6 luksuzno opremljenih sob in 2 suiti v dvorcu ter 32 sob in 2 suiti v hotelu. Renesančni dvorec (prenovljen leta 2011) vas bo začaral s svojo nostalgično lepoto iz preteklosti, medtem ko vas bo sodoben hotel napolnil s svežino moderne preprostosti in minimalistične elegance. Vse sobe in suite ponujajo nadstandardno opremo, pogled čez okno pa nudi osupljiv razgled na Julijske Alpe in na zasneženi Triglav, grajski vrt ter na konje, ki se pasejo v ogradi tik ob posestvu. Poseben sladkorček, predvsem primeren za razvajanja v dvoje, ponujajo luksuzne suite, ki premorejo mini savno za dva in masažno kad (jacuzzi). 


Tukaj lahko uživate v kulinariki, ki razvaja. V restavraciji Lambergh se meniji nenehno prilagajajo sezoni in ponujajo inovativne kulinarične podvige, ki izhajajo iz tradicionalnih lokalnih jedi s primesmi sodobnosti in nepogrešljive kuharske kreativnosti. Harmonija okusov doseže svojo popolnost šele takrat, ko se zlije s pravo žlahtno kapljico. Gostom izbor ustrezne vinske spremljave priporoča izkušeni sommelier, ki se z veseljem pogovori z vsakim gostom ter mu svetuje glede na njegove želje in okus.


Če želite sprostitev za telo in duh, obiščite Wellness & SPA center Lambergh. SPA center Lambergh je ravno prav velik, da gostom daje občutek topline in domačnosti. Poleg različnih savn (infrardeča, finska in turška), so gostom na voljo tudi različne vrste masaž in lepotnih programov, solarij ter plavalni in masažni bazen (jacuzzi) s čudovitim pogledom na naravo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.