Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Amira Boutique Hotel - Orientalno doživetje na obali Blatnega jezera!, Hévíz, Madžarska, Madžarska - 181 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba maroškega wellnessa Oasis 

Amira Boutique Hotel - Orientalno doživetje na obali Blatnega jezera!, Hévíz, Madžarska, Madžarska - 181 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba maroškega wellnessa Oasis 

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bodite del magičnega orientalskega sveta v Amira Boutique Hotelu. Elegantne in udobno opremljene superior sobe in posebno pazljivo opremljeni apartmaji vam nudijo slavno orientalsko udobje. Oddih v bližini Blatnega jezera je odlična priložnost za popolno sprostitev in zanimive izlete!

Enkratna orientalska atmosfera vas pričakuje v hotelskem Oasis Wellness centru, kjer lahko razvajate telo in duha. Z njihovimi posebnimi wellness tretmaji vas bodo popeljali v zgodbe 1001 noči. Ponujajo tudi arabski jacuzzi, turško parno kopel (hamam) in ekskluzivne finske, bio in infrardeče savne.

Restavracije ponujajo širok nabor madžarskih, mednarodnih, vegetarijanskih in seveda orientalskih jedi, ki poskrbijo za raznolikost kuhinje. Da bi resnično izkusili orientalsko vzdušje, poskusite tudi poseben maroški čaj ali hookah. V njihovem orientalsko opremljenem vrtu so vam na voljo bazen, žar in sončna terasa, ki bodo popestrili vaše počitnice v vročih poletnih dneh.

Obiščite termalno in zdravilno jezero Hévíz, turistično atrakcijo tega mesta. Jezero je eno od največjih termalnih jezer na svetu. Voda ima zdravilne lastnosti in je dobra za zdravje.

Predlagamo seveda tudi enodnevne izlete. Možnosti je ogromno, ene najzanimivejših so morda: obisk grada 
Szigliget, kjer na vrhu 239 metrov visokega hriba Várhegy stojijo ostanki srednjeveške trdnjave, ki je bila obnovljena v zadnjih letih in nudi čudovit panoramski razgled na Blatno jezero; Badacsony je regija na severni obali Blatnega jezera v zahodni Madžarski in mesto v tej regiji. Celotno območje je znano po svojem vinu, vinogradi pa segajo iz rimskih časov; 415 metrov visok Szent György hrib; Káli-Basin s svojimi spektakularnimi kamniti formacijami. 



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.