Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lapad - Poletni luksuzni paket v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 226 EUR - 2x nočitev v Classic sobi z balkonom morska stran za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Lapad - Poletni luksuzni paket v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 226 EUR - 2x nočitev v Classic sobi z balkonom morska stran za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vzemite si trenutke zase, poiščite notranji mir in energijo,kjer boste resnično prisluhnili zvoku tišine in tako uživali v malenkostih, kivas osrečujejo in ki so se izgubile v stresnem in hitrem življenjskem slogu. Prvikorak k temu je znati uživati ​​in pravi način za to so počitnice v Dubrovniku.

Hotel Lapad 4 * je zagotovo eden od simbolov Dubrovnika, nele kot prestižni turistični produkt, ampak tudi zato, ker spada med najstarejšehotele v mestu in zato ohranja tradicijo in spomine iz nekaterih starih časov,drugega Dubrovnika.

Classic soba z balkonom in pogledom na morje je najvišjakategorija Classic sob z balkonom. Kar 53 sob te vrste vam daje možnostuživanja v pogledu na zaliv Gruž in pristanišče. Lahko so z zakonsko posteljoali z dvema posteljama.

Preživite tople poletne dni ob dobri knjigi ali osvežujočipijači iz bazenskega bara, popoln kraj za to pa je naš bazen obdan s stoletnimiobzidji. Modrina bazena vas bo očarala in zagotovila prepotrebno osvežitev meddolgim ​​vročim poletjem, zvečer pa se bazen spremeni v sanjsko kuliso, ki vamdaje vzdušje intimne večerje v kombinaciji s spektakularno osvetlitvijohotelske fasade in čudovitimi vodnjaki, ki še popestrijo okolje.

Mednarodna, tradicionalna ali dalmatinska, vegetarijanskaali gastronomska hrana za vaše malčke, v restavraciji hotela Lapad boste našlivrhunske specialitete in s tem svojim brbončicam zagotovili obilico okusov inarom. V sproščujočem ambientu lobby bara uživajte v koktajlih in sladicah, kiso znane po celem Dubrovniku in katerih zaščitni znak je odličen okus,domiselna dekoracija in domači recepti. 

Večstoletni renesančni vrt, ki se nahaja znotraj kamnitihzidov, skrbno ohranja duh in tradicijo dubrovniške preteklosti. Ta edinstvenazgradba vas bo navdušila s svojo preprostostjo, lepoto, mediteranskim zelenjem,ki jo obdaja, in skrivnostnim šarmom, ki ga ni mogoče zamisliti z besedami,ampak ga je treba doživeti.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.