Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Globo - Družinski oddih v srcu Splita, Split, Dalmacija, Hrvaška - 189 EUR - 2x nočitev za 3 osebe, 2x zajtrk za 3 osebe

Hotel Globo - Družinski oddih v srcu Splita, Split, Dalmacija, Hrvaška - 189 EUR - 2x nočitev za 3 osebe, 2x zajtrk za 3 osebe

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Globo je svoja vrata odprlleta 2001. Zahvaljujoč visoki kvaliteti storitev, ki jih nudi na dnevni bazi,izjemnem položaju in ljubeznivim in vedno nasmejanim zaposlenim, je hotel Globoidealna izbira za vse turiste.

Hotel Globo ima na voljo 33udobno in moderno urejenih sob. Vse sobe imajo televizorje s LCD ravnimzaslonom in velike postelje z anatomskimi vzmetnicami. V vseh prostorih jedostopen brezžični internet. Recepcija je gostom na voljo 24 ur na dan. Osebjevam bo z veseljem pomagalo pri rezervaciji izleta, mize za večerjo vrestavraciji, ali pri drugih storitvah. Seveda vam bo osebje prav takoodgovorilo na vsa vaša vprašanja in vam nudilo koristne nasvete in informacijeo Splitu.

Hotel Globo se nahaja v samemsrcu Splita. Staro mesto in Dioklecijanova palačo sta oddaljena le 10 minuthoda. Peš lahko pridete do Arheološkega muzeja. V bližini hotela se nahajaveliko kavarn, restavracij in trgovin. Vznožja hriba Marjan, »zelenapljuča« Splita, skrivajo številne odlične plaže. Na strani, ki gleda na otokBrač, se nahajata dve popularni plaži: Kašuni in Kaštelet. Na drugi stranipolotoka so številne manjše plaže. 15 – 20-minutni sprehod vas bo pripeljal dopeščene plaže Bačvice, a morate se zavedati, da je to najbolj obiskana plaža vSplitu.  




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.