Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Park Umag - Mobilne hiške Relax, Umag, Istra, Hrvaška - 640 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški Relax (4+2) za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

Kamp Park Umag - Mobilne hiške Relax, Umag, Istra, Hrvaška - 640 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški Relax (4+2) za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Istro in si privščite nepozabnedružinske počitnice v mobilnih hiškah v Parku Umag! Mobilne hiške se nahajajona atraktivni poziciji s pogledom na morje.  

Mobilne hiške Relax se nahajajo v parku Umag in so od središča Umaga oddaljene 7 km. 

Hiška je velika 32 m2 in vsebuje dve spalnici(ena zakonska postelja in 2 postelji za 1 osebo), kavč, ki se lahko raztegne in2 kopalnici s tušem ter popolnoma opremljeno kuhinjo (posode za 6 oseb, velikhladilnik z zmrzovalnikom, kuhalnik za vodo, aparat za kavo). 

Uživate lahko na terasi, ki je velika 24 m2 inima mizo in stole. Posteljnino je mogoče dobiti v kampu, prav tako pa sodobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki (z doplačilom).

Če imate radi šport in ne želite preskočiti treninga med počitnicami, vam Park Umag ponuja številne športne aktivnosti. Lahko se vozite s kolesom ali tečete ob morju. Na voljo so tudi teniška igrišča in teniška šola. Igrajte odbojko na mivki, košarko, nogomet ali rokomet.

Kamp Park Umag se nahaja ob obali južno od Umaga in je največji kamp v Istri. Zaradi raznolike ponudbe aktivnosti in športa, izjemnih storitev ter čistega in prostornega okolja je idealen za družine. V kampu je posebna pozornost namenjena ekologiji prek sistema recikliranja vode, na voljo pa je tudi eko park, kjer se lahko njegovi veliki in majhni obiskovalci seznanijo z avtohtonimi rastlinami.

https://www.youtube.com/watch?v=qy1b3o_z8lI

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.