Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grad Sunca - Apartmani Bijeli Grad & Aqua park, Trebinje, Bosna in Hercegovina - 152 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), Vstop v Aqua Park Sunčana Vrela 

Grad Sunca - Apartmani Bijeli Grad & Aqua park, Trebinje, Bosna in Hercegovina - 152 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), Vstop v Aqua Park Sunčana Vrela 

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponudba, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega: družinski oddih v kompleksu “Bijeli Grad” in Aqua Parku!

’’Bijeli Grad’’ je luksuzni apartmajski kompleks v "Gradu Sunca", Trebinje.

Spremne vsebine omogočajo uživanje v kulturnih in zabavnih dejavnostih.  Vsak od 160 apartmajev nudi potrebno zasebnost in zagotavlja udobje in mir. 
Velike zelene površine in sprehajalne poti zagotovo ustrezajo zahtevam glede počitka vseh obiskovalcev. V osrednjem delu kompleksa "Bijeli grad" bosta zgrajena umetno jezero in kongresni center "Kolosej".  Arhitektura in vsebina kompleksa "Bijeli grad" imata obrise vseh kultur, ki so gravitirale na tem območju. Raznolika ponudba tega dela kompleksa je neločljiv del celotne turistične in gostinske ponudbe Grada Sonca.
Gostje imajo na razpolago dostop do udobnih in svetlih sob s pogledom na planino. Vsak apartma je skoraj identičen – v pritličju se nahaja dnevna soba s kuhinjo in WC. Notranje stopnice vodijo v nadstropje, kjer sta dve sobi (1/1 + 1/2). Na nadstropju se nahaja velika kopalnica s tuš kabino. 
 
V ponudbo je vključen vstop v bližnji Aqua park “Sunčana vrela”, ki razpolaga s prostorom za rekreativno plavanje, kjer se lahko sprostite in zabavate brez skrbi. Zabavno mesto bodo dopolnili adrenalinski tobogani, ki so razdeljeni na več con, in sicer za otroke, najstnike in družine.
Aqua park:https://aquaparktrebinje.com/

V vzhodnem delu kompleksa Grad Sunce se nahaja Dino park, kje lahko obiščete replike najstarejših znanih prebivalcev planeta - dinozavre, skupaj s svojimi prijatelji iz prihodnosti, sloni, žirafami in kačami.
Dino park:https://aquaparktrebinje.com/ba/dino-park.html

Poleg tega se v bližini nahaja sončna igralnica, kjer lahko nadaljujejo z zabavo in igro ter se osvežijo s slastno torto in priljubljeno pijačo. Sončna igralnica je kotiček, ki poleg prijetnega videza ponuja raznovrstno vsebino, tako zabavno kot izobraževalno. V stavbi s površino 400 m² najmlajši lahko uživajo v raznovrstni vsebini iger, kot so motorne, senzorične, didaktične in ustvarjalne igre.

Neizogiben del kompleksa „Grad Sunca“ je na novo odprta etno vas, kjer si otroci lahko ogledajo veliko število domačih živali. V etno vasi se nahaja tudi restavracija nacionalne kuhinje „A la carte“
 
Apartmani "Bijeli Grad" se nahajajo v bližini mesta Trebinje in je le 25 km oddaljen od letališča Čilipi, Dubrovnika, ter 53 km od letališča Tivat.

https://youtu.be/9CGBuUEQQBI
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.