Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Korsal - Poletni luksuzni paket v hotelu ob plaži, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 789 EUR - 5x nočitev v Standard sobi s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

Hotel Korsal - Poletni luksuzni paket v hotelu ob plaži, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 789 EUR - 5x nočitev v Standard sobi s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v očarljivem družinskem hotelu Korsal 4 *, ki se nahaja tik ob prijetni plaži v mirni coni za pešce in ponuja idealen oddih v tisočletnem mestu Korčula. Izkoristite 40% popusta za neverjeten oddih ob plaži!

Razkošne sobe, opremljene z naravnimi materiali in s pogledom na morje ali vrt, vam zagotavljajo kakovostno in udobno namestitev, gostoljubno in diskretno osebje pa vam bo zagotovilo počitnice natanko po vaših željah. V idealni harmoniji sodobne tehnologije in naravnih materialov hotel ponuja standardne dvoposteljne sobe in dvoposteljne comfort sobe. Vse sobe so popolnoma opremljene za maksimalno sprostitev. Vključujejo mini bar, LCD TV s satelitsko povezavo, brezplačen internet, telefon, klimatsko napravo in ogrevanje ter udobne kopalnice s talnim ogrevanjem.

Tradicionalna restavracija s prostorno teraso in pogledom na morje ponuja idealno okolje za prijetno kosilo ali večerjo. V ponudbo je vključena vsakodnevna bogata izbira izvirnih dalmatinskih dobrot in mednarodnih jedi ter izbranih domačih in tujih pijač. Prepustite se čarom dalmatinske kuhinje in morskemu vzdušju. Na prijetni terasi restavracije, le nekaj metrov od morja, občutite okus južne Dalmacije.

Poleg številnih zanimivih objektov in dejavnosti doživite resnično uživanje v harmoniji zgodovinskega okolja, neokrnjene narave, sonca in morja. Območje brez prometa in miren del mesta, v katerem se nahaja hotel, vam bosta zagotovila nemoten dopust v prostorih tega družinskega hotela.

Otok Korčula je poln kulturnih in naravnih znamenitosti, na poti skozi Blato do Vele Luke pa lahko obiščete tudi vse ostale majhne kraje, ki se lahko pohvalijo z bogato zgodovino.
Korčula je tudi idealno izhodišče za obisk okoliških znamenitosti, kot so čudoviti Dubrovnik, Nacionalni park otoka Mljet, Hvar in drugi čudoviti otoki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.