Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Učinkovita naravna metoda! - 58 % na paket 5 tretmajev japonskega cosmo liftinga - naravnega pomlajevanja obraza, v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! Do manj vidnih gub ter bolj zdrave in sijoče kože na popolnoma naraven...

Učinkovita naravna metoda! - 58 % na paket 5 tretmajev japonskega cosmo liftinga - naravnega pomlajevanja obraza, v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! Do manj vidnih gub ter bolj zdrave in sijoče kože na popolnoma naraven...

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KAJ JE JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA?
Japonski cosmo lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu. Pri tem se uporabljajo izključno naravni proizvodi.
Z Japonskim cosmo liftingom obraz oblikujejo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvrstijo, gube so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Zdravje in lepota v enem torej, primerno tako za ženske kot za moške vseh starosti.
V procesu staranja je vse izrazitejše pomanjkanje vode v celicah. Ta učinek je še posebej opazen na koži obraza zaradi obilice žilic in živcev. Vse to ima veliko opraviti s konceptom tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.
Pojav izraznih mišic lahko razumemo na dva načina: nastanejo kot izraz notranjega doživljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot čustvene brazgotine. Z japonskim cosmo liftingom obraza sprostijo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji. Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije, z japonskim cosmo liftingom obraza dosegajo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšajo zdravje kože ali telesne težave.
Tako je japonski cosmo lifting obraza odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kvalitetne rezultate brez stranskih učinkov. Z refleksnimi točkami delujejo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek čiščenja (detox), izločanje toksinov iz telesa, hkrati pa tako dosežemo tudi čiščenje kože celega telesa, vključno kožo obraza, ki je del kože celega telesa. Ker je japonski cosmo lifting zelo sproščujoč tretma, prežene stres iz telesnih mišic prav tako tudi iz mišic obraza.
S tem dosežejo notranje ravnovesje, sprostitev in dobro počutje v celem telesu, kar se bo vedno izrazilo tudi na obrazu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.