Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Premantura dom - Poletje v apartmaju tip C, Premantura, Istra, Hrvaška - 279 EUR - 2x nočitev v apartmaju tip C za 2 osebi (2 otroka do 17,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Apartmaji Premantura dom - Poletje v apartmaju tip C, Premantura, Istra, Hrvaška - 279 EUR - 2x nočitev v apartmaju tip C za 2 osebi (2 otroka do 17,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon ponudba vas pelje v mestece Premantura, blizu Pule, v edinstveno doživetje antične zgodovine. Kombinacija zgodovinskih znamenitosti, rta Kamenjak v bližini in Medulinskega zaliva ter ogromno nenaseljenih otokov nobenega ne pustijo ravnodušne. Če pa vsemu temu dodamo še okusno domačo hrano in izvrstno vino, prijetno klimo, morje in oljke ... razlogov za obisk je več kot dovolj! 


Premantura je mesto na jugu istrskega polotoka, nedaleč od Pule. Celemu mestu dominira 27 metrov visok kamniti stolp. Uživate lahko v številnih kavarnah in restavracijah, kjer se lahko spočijete po celodnevnem sprehajanju po mestu in obisku vseh znamenitostih. Poleg impresivnega arheološkega muzeja morate obvezno obiskati simbol Istre – Areno (amfiteater), Avgustov hram, Dvojna vrata, Forum, Kaštel, pa tudi številne cerkve. Področje je znano tudi po številnih naravnih lepotah. Uživate lahko v čudovitih plažah ter skritih zalivih, ki so obkroženi z borovci.


Dom Permantura se nahaja v novi zgradbi in je le 400 m stran od vhoda v Narodni park Kamenjak. Plaža pa je oddaljena le 500 m.


Apartma (tip C) je največji apartma. Ima dve kopalnici in dve spalnici, kuhinjo, združeno z dnevno sobo, in dva balkona. V obeh spalnicah se nahaja zakonska postelja 160x200 cm, omara in dve nočni omarici. Obe kopalnici imata tuš, bide, WC in umivalnik. V dnevni sobi je kavč z ležiščem za dve osebi, dimenzij 140/160x190/200 cm, in kavč z ležiščem za eno osebo ter SAT TV. Na balkonu je miza s stoli, kuhinja je v celoti opremljena, v njej je tudi pribor. Apartma tip C lahko sprejme do 7 oseb.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.