Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Edinstveni Murter! SUPER CENA za 4-dnevni oddih za 2 osebi na prelepem Murterju: 3x nočitev v VINCI 2+1 v apartmajski hiši Stara ladjica v romantični kamniti vasici Betina + wi-fi + DARILO: 1l domačega vina in 2 dcl domačega olivnega...

Edinstveni Murter! SUPER CENA za 4-dnevni oddih za 2 osebi na prelepem Murterju: 3x nočitev v VINCI 2+1 v apartmajski hiši Stara ladjica v romantični kamniti vasici Betina + wi-fi + DARILO: 1l domačega vina in 2 dcl domačega olivnega...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SRČEK DALMACIJE
Med jadranskimi otoki po svoji slikovitosti izstopa Murter, ki se nahaja v osrčju Dalmacije, otok ribičev, oljčnih nasadov in ladjarjev-kalafatov (izdelovalcev lesenih ladij GAJET). Doživite ga takrat, ko ni največje gneče in uživajte v pristnem dalmatinskem ambientu vasice Betina. Murter in kopno povezuje dvižni most(brezplačno prečkanje), tako da lahko iz Ljubljane do ljubke Betine pridete v le 4 urah.
Trinadstropna hiša Murter Gajeta se nahaja v kamnitem zgodovinskem jedru mesta Betina, pod cerkvijo sv. Franeja.
Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo brezplačen dostop do interneta. Gostom nudijo na uporabo (vključeno v ceno) najem koles. Ob prihodu vas bo pričakala plošča in pijača dobrodošlice, nežnejši spol pa bodo obdarili z Lavandino kremico iz domače priprave. Hiša se nahaja 50 m do morske obale.
Vzdolž obale mesta se nahajajo manjše betonske plažice. Najbližja je oddaljena 70 m, nekoliko večja 250 m, glavna mestna plaža pa 400 m (ta zadnja je prodnata plaža, z majhnimi belimi kamenčki). Ob vsej obali otoka Murter, kjer se nahaja tudi ribiška vasica Betina, se nahajajo idilične prodnate plaže in plažice pod borovimi gozdički. Sanjsko :)! Ker je v ponudbo vključena tudi izposoja koles, lahko otok raziščete tudi s kolesom.
Mediteran kot je nekoč bil. Doživetje v apartmajih Stara Ladjica je idealno za tiste, ki jih navdušujejo stari časi, majhne kamnite beneške uličice in pristen stik z domačini. Zjutraj se je prav užitek odpraviti na majhno lokalno tržnico, pokramljati z branjevkami, se čez dan kopati na majhnih betonskih plažah ali pa se odpraviti na izlet s čolnom okoli bližnjih otočkov. Pravo robinzonsko doživetje v avtohtonem dalmatinskem ambientu!
Od tam se lahko odpravite  tudi na izlet v NP Kornati ali NP Krka ali na bližnje otočke, prekrasnih plaž Čigrađe, Slanice, Kosirine, Podvrške … otočka Murtarja, Šibenika, Zadra, Trogirja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.