Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Baško Polje - Začetek poletja , Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 59 EUR - 2x nočitev v bungalovu 2+1 za 3 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

Kamp Baško Polje - Začetek poletja , Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 59 EUR - 2x nočitev v bungalovu 2+1 za 3 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Baško Polje se nahaja nedaleč od mesta Baška Voda na prečudoviti Makarski rivieri, ki je znana po čudovitih prodnatih plažah in kristalno čistem morju. Kamp se nahaja pod senco borovcev, ki gostom ponujajo ugodje v toplih poletnih dnevih. Mobilne hiške se nahajajo 500-700 metrov od morja. Če si želite preživeti počitnice v naravi ob morju, občutiti vonj borovcev, ste za udobno kakovostno namestitev, so mobilne hiške idealna izbira za vaš oddih na morju! 

Kam nudi nastanitev v mobilnih hiškah in bungalovih. Vse namestitvene enote imajo 3*, gostom pa nudijo popolno udobje. Vsaka enota ima opremljeno kuhinjo, klimo, satTV, Wi-Fi in teraso. 


Plaža kampa je znana kot ena najlepših plaž na Jadranu. Dolga prodnata plaža, kristalno čisto morje in senca borovcev ponujajo gostom neskončno uživanje v dolgih poletnih dnevih in toplih večerih. Ob plaži se nahajajo dodatne vsebine, kot so restavracija, bar, stojnice s svežim sadjem in zelenjavo. 

Gostje lahko uživajo v gastronomski ponudbi restavracije na plaži, v sklopu kampa se nahaja samopostrežna trgovina in prodajalna kruha in peciva. Posebna atrakcija za turiste je tudi Park Biokovo, ki ponuja številne možnosti sprehajanja, kolesarjenja in planinarjenja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.