Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Oddih v Ankaranu - Roulette 4* - Oddih med tednom, Ankaran, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Kava ob prihodu

Oddih v Ankaranu - Roulette 4* - Oddih med tednom, Ankaran, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Kava ob prihodu

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživitezačetek poletja v Ankaranu! Bivajte v eni izmed priljubljenih 4* nastanitvah inse naužijte svežega morskega zraka!


Hotel Convent
ima od leta 2011 v celoti prenovljene sobe inkopalnice. Hotel s 23 sobami se ponaša tudi z mirno lokacijo, bližinomorja, naravno okolico ter bogato turistično ponudbo za svoje goste. Vse sobe so klimatizirane inopremljene s klasičnim pohištvom in standardno opremo. Prav tako imajosatelitsko televizijo, mini bar in kopalnico. Nekatere imajo pogled na park,druge pa na atrij. Hotelski atrij z vodnjakom iz leta 1835 vabi goste, da se sprostijov njegovi senci.

Olive Suites ponujajo 16 sodobno in nadstandardno opremljenih suit, ki senahajajo neposredno ob morju in v zeleni oazi 1500 mediteranskih dreves. Vsakasuita ima spalnico z 2 posteljama in udoben kavč v predprostoru. Uživajte vbogati ponudbi resorta, ki vam nudi pristno lokalno kulinariko, pester izboraktivnosti za vsak okus in sproščujoče razvajanje z uporabo lokalnih naravnihdejavnikov.

Vila Cedra nudi ugodje sodobne namestitve predvsem za družine. Obdana je zvelikim vrtom in ponuja klimatizirane sobe z balkonom ali s teraso.

Vila Bor senahaja na idilični lokaciji med borovci in oljkami v središču Ankarana ter 100m od plaže. Prenovljene sobe v letu 2019 se ponašajo s 4* in so posebejopremljene za vse, ki letujete s hišnimi ljubljenčki.

V bližini jeveliko možnosti za sproščanje in uživanje, med drugim lahko obiščete Koper (10minut vožnje), Trst (35 minut vožnje), se odpravite na kolesarsko pot Parenzanaob slovenski obali, s katamaranom pa lahko iz slovenske obale odplujete dosvetovno znanih Benetk, kjer boste zagotovo uživali!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.