Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Popolne počitnice v miru in naravi! SUPER CENA za 8-dnevni najem (7x nočitev) luksuzne vile Ulmus z bazenom za 4-6 oseb v Karojbi, nedaleč od slikovitega Motovuna v Istri!

Popolne počitnice v miru in naravi! SUPER CENA za 8-dnevni najem (7x nočitev) luksuzne vile Ulmus z bazenom za 4-6 oseb v Karojbi, nedaleč od slikovitega Motovuna v Istri!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Atraktivna vila Ulmus je sodobno dizajnirana vila z elementi istrskega podnebja, ki stoji v občini Karojba, le 7 km od Motovuna. Vila stoji na kar 1.107 m2 veliki parceli, obdani z naravo, vinogradom in gozdom.

Sodobna pritlična hiša je zgrajena po najvišjih standardih gradnje in ponuja namestitev za optimalno 4 in največ 6 gostov. Vila ima dve spalnici in dve sodobno urejeni kopalnici. V glavni sobi je zakonska postelja, v drugi pa dve ločeni ležišči za eno osebo, ki ju je po potrebi mogoče združiti v zakonsko posteljo.  Za dodatni dve osebi sta na voljo dodatni ležišči, ki ju je mogoče postaviti v spalnice ali dnevno sobo. Notranjost in zunanjost vile sta neposredno povezani z velikimi steklenimi stenami, dostop do vrta pa je mogoč iz vseh prostorov v hiši.

V krasnem zelenem vrtu je 36 m2 velik bazen, ki je v pred- in posezoni dodatno ogrevan s toplotno črpalko. Zunanji žar, vrtna garnitura in jedilna miza skupaj s štirimi ležalniki ob bazenu zagotavljajo številne možnosti za popoln užitek in sproščanje. V vili so tudi trije televizorji z dostopom do Netflixa in kolesa.

Če iščete kraj za miren oddih, kjer je čim manj ljudi in prometa, je vila Ulmus idealna za vas, saj vam zagotavlja popoln mir, medtem ko so živahna mesta, kot so Motovun, Poreč, Pula in Rovinj, enostavno in hitro dostopna.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.