Aparthotel Rakowicka Residence - Oddih v čudovitem Krakovu, Krakov, Poljska - 169 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)

Aparthotel Rakowicka...

Aparthotel Rakowicka Residence - Oddih v čudovitem Krakovu, Krakov, Poljska - 169 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)

Rezerviraj za 34,00 €

169,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

169,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rakowicka Residence je prijeten apartmajski hotel včudoviti rezidenci iz začetka 20. stoletja.

Nahaja se v osrčjuKrakova, lahko dostopen s katero koli vrsto prevoza. Najbližjeparkirišče je le čez cesto, glavna železniška in avtobusnapostaja pa sta oddaljena 5 minut od mesta.

Objekt ponuja 28udobnih sob s klimatsko napravo, televizijo z ravnim zaslonom ssatelitskimi programi, hladilnikom in sefom. Najdete lahko tudi kavneaparate Nespresso, električne kotličke s široko izbiro čajev,ustekleničeno mineralno vodo in sušilnike za lase. Skoraj vsespalnice so nameščene v zadnjem delu bivališča, kar zagotavljaspokojnost in tišino.

V bližini lahko najdete tudi številnedruge priljubljene kraje in znamenitosti, kot so nakupovalni centerGaleria Krakowska, vrata svetega Florijana, spomeniki, mestni muzejiin umetniške galerije v Starem mestu, kraljevi grad Wawel innekdanja judovska četrt Kaziemierz.

Poleg tega je ob UliciRakowicka obilo očarljivih kavarn, barov in restavracij
.

Lokacija

Rakowicka 6
31-510
Poljska

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Aparthotel Rakowicka Residence - Oddih v čudovitem Krakovu, Krakov, Poljska - 169 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)«