Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Orange - Oddih v Sarajevu , Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 80 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Hotel Orange - Oddih v Sarajevu , Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 80 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Orange, Sarajevo, je vedno odlična izbira za oddih. Bivajte v enem od najboljših objektov v mestu in uživajte.

Hotel Orange se nahaja v Mali aleji 73, v središču Ilidže. Središče mesta z Baščaršijo je oddaljeno 10 km. Najbližje letališče je Mednarodno letališče Sarajevo, ki se nahaja 2 km od hotela. 

V hotelu Orange je na razpolago brezplačen Wi-Fi in zasebno parkirišče.

Vsaka soba ima TV z ravnim zaslonom, v nekaterih sobah je tudi prostor za sedenje. Imajo lastno kopalnico s tušem, brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase. Recepcija je odprta 24 ur.

V hotelu je restavracija, ki je prva destinacija, ko si zaželite pravih gurmanskih specialitet domače in mednarodne kuhinje. Ponosni so na dejstvo, da jedi pripravljajo po tradicionalnih receptih, a na sodoben način, pri čemer se ponudba nenehno izmenjuje in dopolnjuje z atraktivnimi dnevnimi ponudbami jedi iz izbranih sezonskih sestavin. Ko je govora o sladicah, bi se lahko reklo, da niti 365 dni ne bi bilo dovolj, da bi probali vsako sladico. Restavracija ima veliko zunanjo teraso in toplo ter sodobno notranjost.

Orange je od vedno bil kraj, kjer so se ljudje radi ustavljali, srečevali in uživali. Primeren je za poslovneže, pare, družine z otroki, ... Očaral vas bo s svojo živostjo in sproščenimi gosti, ki se s pomočjo prijaznega in marljivega osebja počutijo kot doma in se tja vedno radi vračajo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.