Terme Village - Mobilne hišice Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenija - 187 EUR - 2x nočitev v ogrevani mobilni hiški za do 6 oseb, Dnevno do 6 vstopnic za kopanje v poletni Termalni rivieri (2 vstopa/oseba/dan; v juniju delno odprta)

Terme Village - Mobilne...

Terme Village - Mobilne hišice Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenija - 187 EUR - 2x nočitev v ogrevani mobilni hiški za do 6 oseb, Dnevno do 6 vstopnic za kopanje v poletni Termalni rivieri (2 vstopa/oseba/dan; v juniju delno odprta)

Rezerviraj za 28,00 €

187,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

187,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V Termah Čatežvabijo nazaj k naravi! K brezskrbnemu uživanju počitnic v privlačnih mobilnih hiškah Term Čatež. Mobilne hišice so postavljene v idilično okolje najboljšega slovenskega kampa!

Udoben pogled s senčne terase »čateškega« doma na Termalno riviero in neskončnouživanje ob vznožju gričev Gorjancev, v objemu toplih, zdravilnih termalnihvrelcev, kjer smo zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenihnajvečjega vodnega parka na tem prostoru, bo zagotovljen. Gostepričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športnaigrišča,…

Mobilne hiške (34 m2 plus pokrita terasa površine18 m2) so opremljene z dve kopalnici (WC, tuš), klimo, sat TV, wi-fi in kuhinjo zindukcijsko kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in zamrzovalnimboksom. V hiški sta 2 spalnici (2 osebi + 3 osebe), dnevni prostor z raztegljivim dodatnimležiščem, na terasi pa sedežna garnitura in 2 ležalnika.

Pobegnite v termalni raj. Odkrijte vrtince vodne zabave. Na zimskiTermalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksabazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin zvodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni,whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabavamed valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnicaali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo ssvetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Lokacija

Topliška c. 35
8251
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Terme Village - Mobilne hišice Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenija - 187 EUR - 2x nočitev v ogrevani mobilni hiški za do 6 oseb, Dnevno do 6 vstopnic za kopanje v poletni Termalni rivieri (2 vstopa/oseba/dan; v juniju delno odprta)«