Za čudovito kožo! - 73 % na odličen paket estetskih tretmajev za zmanjševanje strij s Carboxy terapijo (5x po 15 min), v zasebni kliniki Zdrav splet v Mariboru! Poskrbite zase in za svojo kožo!

Za čudovito kožo! - 73 % na...

Za čudovito kožo! - 73 % na odličen paket estetskih tretmajev za zmanjševanje strij s Carboxy terapijo (5x po 15 min), v zasebni kliniki Zdrav splet v Mariboru! Poskrbite zase in za svojo kožo!

375,00 €
Cena
73%
Popust
275,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

100,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Carboxy terapija
Carboxy terapija je medicinska procedura pri kateri se v kožo, podkožje ali tkivo vbrizgava sterilen medicinski plin CO2 (ogljikov dioksid). Carboxy terapija se uspešno izvaja za zmanjševanje strij, stimulacijo kolagena in elastina, odpravo gub, osvetlitev kože, zmanjševanje podočnjakov ter za odpravo maščobnih tkiv in celulita.

Kako deluje carboxy terapija?
Z vbrizgavanjem CO2 v podkožje ali tkivo se razvije kiselkasta sredina, ki da znak organizmu, da je na tem področju potreben kisik. Telo proizvede na tem mestu večjo količino kisika, ta sproži  rastne hormone, kateri obnavljajo celice. (vascular endothelial growth factors). Nekaj dni se na mestih, kjer je vbrizgan CO2  poveča proizvajanje kisika, ta pa ustvari popolnoma novo mikrocirkulacijo, poveča se limfna drenaža in na naraven način obnova celic.

Kako se izvaja Carboxy terapija?
S pomočjo posebnega aparata se v željene predele kože, podkožja ali maščobno tkivo skozi najtanjše iglice vbrizga natančna količina sterilnega plina CO2. Predel, kjer je vbrizgan CO2 rahlo pordeči, ogljikov dioksid (CO2) telo že po nekaj minutah pretvori v kisik in rdečina izgine.

Lokacija

Mejna ulica
2000 Maribor
Slovenija

Partnerska ponudba - 1nadan.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Za čudovito kožo! - 73 % na odličen paket estetskih tretmajev za zmanjševanje strij s Carboxy terapijo (5x po 15 min), v zasebni kliniki Zdrav splet v Mariboru! Poskrbite zase in za svojo kožo!«