Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Tuhelj - Hotel Well, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 144 EUR - 2x nočitev v Premium ali Classic sobi za 2 osebi , 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

Terme Tuhelj - Hotel Well, Tuheljske Toplice, Hrvaška - 144 EUR - 2x nočitev v Premium ali Classic sobi za 2 osebi , 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Terme Tuhelj in bivajte vHotelu Well 4* ter doživite nekaj novega! ✔nepozaben svet savn ✔pestra termalnasprostitev v naravi ✔vir zdravja in energije ✔največji kompleks bazenov naHrvaškem ✔brezčasna arhitektura ✔vrhunska gastronomija ✔idealno za družine inpare!


Osnovne informacije o Hotelu Well 4*: Hotel Well je sodoben hotel, ki ponujaraznolikost wellness programov in najboljše gastronomske užitke. Nahaja se vbližini Zagreba, ponuja sodoben kongresni center in je odlična izbira za organizacijo seminarjev inkonferenc. Poleg tega hotel ponuja tudi animacijo za otroke in številneprograme za vso družino. Hotel Well je sestavljen iz 6 objektov, s skupno 264dvoposteljnih sob. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo, sefom, LED TV,mini barom, sušilcem za lase, sodobnim pohištvom in pametnim sistemomupravljanja, ki zagotavlja še večjiobčutek varnosti in intimnosti. Classic soba se nahaja v obnovljenem delu hotela Well. V njej je tuš/kad, sušilec za lase, telefon, TV, mini bar. Classic sobe so na voljo z ali brez balkona.


Vodni planet: Zadostuje dejstvo, da so fotografije Vodnegaplaneta bile objavljene tudi na straneh National Geographic! Vodni planet,kompleks bazenov in infrastrukture za popolno izkušnjo kopanja je postal pravituristični fenomen Hrvaške in je v celotinapolnjen z zdravilno termalno vodo. To je največjebazensko kopališče na Hrvaškem. Pričakujevas več kot 5000 m2 vodne površine - 8zunanjih in notranjih bazenov, ki ponujajo različneatrakcije, raznoliko gostinsko ponudbo, zabavno animacijo in edinstvenodoživetje za vse generacije!


Notranji bazeni: Tu je olimpijski bazen, zaprtii toboganBlack Hote, bazen za otroke s tobogani ter terapevtski bazen. Na voljo je tudijacuzzi z masažo, wellness bazen s privlačnimivodnimi učinki (2 jacuzzija, slapovi, podvodnemasaže, vodne in zračnemasaže, gejzirji). Kaj je novega na notranjih bazenih? To je nova atrakcija, kibo navdušila otroke in starše, to pa je vodno mesto! Adrenalinski barvni,veseli in igrivi tobogani s številnimi škropilniki in vodnimi igračami (za otroke od 3 do 10 let) se odlično prilegajo drugim atrakcijam.


Zunanji bazeni: Zunanje kopališče ponuja bazene zvalovi, otroški bazen s štirimi tobogani in vodnimi topovi, za najmlajše je tubazen z vodnimi igračamiin škropilniki, bazen za sprostitev z vrelci, vodne stolpe in podvodno masažo.Ampak to ni vse! Kompleks zunanjih bazenov ponuja tudi tobogan s 5 trakovi zaspuščanje v bazene, 2 adrenalinska tobogana ter tobogan Kamikaza in počasnoreko z dvema lagunama in podvodnimi masažami.


Svet savn: Pričakuje vas največji center savn naHrvaškem, edinstven programi ter otroške in družinske savne pod strokovnimvodstvom. Prepustite se raznolikosti programov in savn. Svet savn vključuje: bionsko savnanje s kristali,kromoterapijo in savne v štirih finskih savnah, panoramske savne, savne vblatnih, slanih in dvojnih parnih savnah. Pričakujte tudi številne podrobnosti,kot so ledena jama, kneipp steza, jacuzzi, hladni bazen, Laconium, wellnessbar, nudistična terasa za sončenje in počitek. Sprostite se in se izognitevsakodnevnemu stresu! SPAeVITA center: Sprostitev, oddih in nepozabnadoživetja! Aroma aromatičniholj, zvoki sproščujočeglasbe, intimno okolje, roke maserjev in terapevtov. SPAeVITA center vključuje 11 sob, ki ponujajo številne masažein terapije. Znebite se vsakodnevnega stresa in obnovite nov življenjski elan!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.