Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Kestenovi dvori - Opatijska riviera, Lovran, Hrvaška - 69 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Posteljnina, brisače in odeje

Apartmaji Kestenovi dvori - Opatijska riviera, Lovran, Hrvaška - 69 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Posteljnina, brisače in odeje

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji „KESTENOVI DVORI“ se nahajajo v tihi in mirni vasici Oprić, nedaleč stran od kraja Lovran, v gozdnatem predelu, ki ga obkrožajo sto let stara kostanjeva drevesa, in s prečudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv. Tišina in mir ob ščebetanju veselih ptic na tem kraju so zagotovilo za popoln oddih.

"Prva dama", "Sankt Jakobi", "Abbazia", "Kraljica turizma" in "Biser Jadrana" so le nekatera od imen, ki jih pripisujejo elegantni Opatiji, dobro zaščiteni z zaledjem gozdnatih gričkov ter gore Učka, kjer se Istri pridružuje Kvarnerska riviera.

Skrivajoč se od dunajskega zimskega mraza je plemstvo habsburške in avstroogrske monarhije Opatijo pred več kot 160 leti spremenilo v svetovljanski kraj za zabavo in sprostitev. Opatijski festivali, najrazličnejši plesi v maskah, jadralske regate, kongresi in wellnes centri ohranjajo utrip turistične Opatije, večno mlade dame in bisera Jadrana.

Ko prispete v Opatijo, je idealen način za potešitev vašega apetita sprehod vzdolž opatijskega sprehajališča, imenovanega Lungomare, kjer lahko poskusite najrazličnejše specialitete v opatijskih restavracijah.

V polsenci kostanjev, lovorov in borov vas opatijske klopce vabijo, da za trenutek sedete in tiho premišljujete ob Jadranu, kjer se v lesketanju morske sinjine Kvarnerskega zaliva orisujeta otoka Cres in  Krk.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.