Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Villa Radin - Vrhunski oddih v butičnem hotelu, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 672 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 3x zajtrk za 2 oseb

Hotel Villa Radin - Vrhunski oddih v butičnem hotelu, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 672 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), 3x zajtrk za 2 oseb

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Villa Radin je majhen, luksuzen inbutični hotel, ki se nahaja tik ob plaži v Vodicah. Obkroža ga čudovit negovanvrt, od središča Vodic, kulturnih spomenikov, restavracij, klubov in številnihdogajanj pa ga loči samo 150 metrov.

Zahvaljujoč svojemu položaju na mirnempolotoku Punta je idealno mesto za oddih. Če pa si zaželite malo mestnega vrveža,se v 5 minutah sprehodite do središča vseh dogajanj.

Hotel Villa Radin ponuja vrhunske storitve,uživanje v dobri hrani v restavraciji hotela, sproščanje ob zasebnem bazenu alina terasi hotela. Uživajte v dišavah magnolij in očarljivem pogledu na morje inbližnje otoke. Bodisi želite preživeti romantičen vikend vdružbi ljubljene osebe bodisi iščete sproščujoč oddih za celo družino –dragoceni trenutki v Hotelu Villa Radin vam bodo gotovo ostali v spominu.

V Hotelu Villa Radin v Vodicah bo uživala celadružina. Na izbiro imate kopanje na eni od urejenih plaž, vožnjo s kolesi,izlet do starodavnega mesta Šibenik ali obisk ene od bližnjih atrakcij. Vsakčlan družine bo našel nekaj zase.Na dveh nadstropjih najdete apartma in 15prostornih, elegantnih in sodobno opremljenih sob, velikih 27–39 m2.Z balkona lahko uživate v pogledu na morje in otoke šibenskega arhipelaga. Sobeso dvoposteljne, na povpraševanje je možno dodati še dodatno ležišče. V sobilahko bivajo največ tri osebe. Vse sobe imajo balkon s pogledom na morje.

Začnite dan s prekrasnim razgledom in okusnimzajtrkom na terasi hotela. Sprostite se ob bazenu, ki ga obkroža prekrasen vrt,ali se odpravite v Vodice na ogled kulturnih znamenitosti. Zvečer lahko naterasi hotela v prijetni družbi uživate v vrhunski kuhinji hotelske restavracije.

Vodiceso turistično središče, znano po svoji živosti, raznolikosti turistične ponudbein prijaznih domačinih. Oglejte si znamenitosti Vodic, sprostite se in uživajtev dalmatinskih specialitetah in vinih. Tradicionalni običaji, festivali,klapski večeri in dalmatinske fešte bodo zadovoljili vašo dušo, v družbi srčnihdomačinov pa se boste počutili kot doma.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.