Depandanse San Simon Resort - Poletje v Izoli, Izola, Slovenija - 554 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (otrok do 11,99 brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

Depandanse San Simon Resort -...

Depandanse San Simon Resort - Poletje v Izoli, Izola, Slovenija - 554 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (otrok do 11,99 brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 83,00 €

615,00 €
Cena
10%
Popust
61,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

554,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo vprelepem parku in so kot nalašč za družine z otroki, ki se bodo zagotovonajbolj razveselili velike plaže s tobogani in zabavne animacije. DepandansePalma, Korala, Sirena in Perla so del San Simon Resorta in se nahajajo v bližini plaže v Izoli. Obdane so zmediteranskim parkom. V okolici so športni objekti, ki vključujejo mini golf,odbojko na mivki in teniška igrišča.


V vsaki depandansi je 26 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajotuš/WC, fen‚ klimo, direktni telefon, satelitsko televizijo. Recepcija za vsedepandase se nahaja v Hotelu Haliaetum.


Prehrana je organizirana v glavni restavraciji. Pogled naIzolo je prav iz restavracije San Simon najlepši. V restavraciji nudijo pesterizbor raznolikih jedi ter bogastvo mediteranskih okusov.


V Resortu je organiziran bogat animacijski program zaodrasle in otroke. Na hotelski plaži, ki se nahaja v naravnem zalivu so igriščaza odbojko na mivki, velik vodni tobogan, trampolin za otroke, možna jeizposoja manjših plovil ter peskovnik z igrali za otroke.


Plaža v San Simonu leži v bujnem sredozemskem zelenju, vbližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladinovidni še danes. Sama plaža je primerna tudi za manjše otroke saj je v zalivupeščena s položnim pristopom v morje. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičkuz naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroki.

Lokacija

Morova 6a
6310
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Depandanse San Simon Resort - Poletje v Izoli, Izola, Slovenija - 554 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (otrok do 11,99 brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi«