Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Sirály - Oddih ob Blatnem jezeru, Balatonelle, Madžarska - 86 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Sirály - Oddih ob Blatnem jezeru, Balatonelle, Madžarska - 86 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sirály se nahaja v kraju Balatonlelle, le nekaj minut hoje od Blatnega jezera in ima bar, brezplačno zasebno parkirišče in vrt. Hotel z dvema zvezdicama ponuja tudi shrambo za prtljago. Hotel Sirály ponuja tudi otroško igrišče, 24-urno recepcijo in brezplačen Wi-Fi na celotnem območju.

Sobe imajo tudi garderobo, televizijo in lastno kopalnico. V vsaki sobi je na voljo hladilnik. Nekatere sobe ponujajo pogled na vrt. V hotelu je na voljo kontinentalni zajtrk.

Mesto Balatonlelle se nahaja 34 km stran od Siofoka. Siofok je druga najbolj priljubljena počitniška destinacija na Madžarskem (takoj za Budimpešto), zahvaljujoč 17 kilometrov dolgi obali, več kot 1000 hotelom ter številnim barkam, restavracijam in nočnim klubom.

Obiščite Blatno jezero je največje jezero v srednji Evropi in eno najpomembnejših turističnih destinacij v regiji.

Obiščite tudi Heviz, najbolj priljubljeno termalno jezero na Madžarskem, ki zaseda površino 4,4 ha s kolonado, vrtovi in ​​drugimi spa atrakcijami. Jezero je nacionalni naravni spomenik. To je največje termalno jezero v Evropi, ki se ponaša z zdraviliško tradicijo od leta 1795. Temperatura od okoli 30° C omogoča celoletno delovanje zdravilišča. Voda, zelo bogata z minerali, prodira iz globine 38 metrov in se spreminja vsake tri dni. Posebna atrakcija na jezeru so vodne lilije s čudovitim rdečim cvetjem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.