Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Olimia - Hotel Breza, Podčetrtek, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Terme Olimia - Hotel Breza, Podčetrtek, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Breza in Terme Olimia vas že nestrpno pričakujejo. Sprostite se na pravem mestu in se napolnite s pozitivno energijo. Doživite občutek domače topline!
https://youtu.be/o1pzBhqKqKU

Hotel Breza ima vse na enem mestu – številne zdravilne terapije, odlično hrano, gostoljubnost, zabavo in udobje. Dan začnite z odličnim zajtrkom in ga nadaljujte s skokom v bazen Vodian. Dan končajte z nasmehom, ob dobri hrani, kozarcu vina in pomirjujoči glasbi. Prijetni občutki vas bodo zagotovo prevzeli tudi tik, preden trdno zaspite.

Sobe v hotelu Breza so opremljene z mini barom, satelitsko televizijo in vsem, kar bo poskrbelo za popolnost vašega udobja. 

Ko se boste udobno namestili, pa vas čaka nepozabno doživetjetermalnih užitkov.  Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centraTermalija z nazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine zadružine, otrok in mladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, naplezalni steni nad bazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v7D kinu,… Vaši malčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnihdružinskih počivališčih. Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija,kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahkonašel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli,masaže in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se,prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okoljuin prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness centerTermalija! 

Številni kulinarični presežki kuharskih mojstrov vam bodo še dolgo po prihodu domov ostali v spominu. Ob vrhunski vitalni kuhinji in kozarcu odličnega vina domače vinoteke bo vaše telo predlo od zadovoljstva. Vse to bo le pika na i vašemu popolnemu oddihu v Termah Olimia!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.