Hotel Grof - Aktiven oddih v zeleni Savinjski dolini, Vransko, Slovenija - 92 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba hotelske savne (infrardeča in zeliščno-finska)

Hotel Grof - Aktiven oddih v...

Hotel Grof - Aktiven oddih v zeleni Savinjski dolini, Vransko, Slovenija - 92 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba hotelske savne (infrardeča in zeliščno-finska)

Rezerviraj za 14,00 €

146,00 €
Cena
37%
Popust
54,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

92,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Grof 4*, Vransko - privoščite si oddih v čudoviti Savinjski dolini in se razvajajte v hotelu s kakovostno ponudbo!

Kakovostna ponudba in zadovoljni gostj je moto hotela Grof, ki se nahaja ob avtocesti A1 (Maribor–Ljubljana), le streljaj od izvoza Vransko. Ob njem je gostišče z že odmevno lokalno in mednarodno prepoznavnostjo. Hotel predstavlja idealno destinacijo za vaše poslovne dogodke, team buildinge, rekreativna in družinska doživetja, športne priprave ali zgolj umirjene oddihe, na katerih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki.

Fitness je opremljen z vrhunskim izborom naprav za aerobno vadbo »Technogym«, na razpolago pa sta tudi večnamenska naprava za moč ter izbor t. i. »life fitness« opreme. 

Marsikdo bi se strinjal, da nič ni bolj terapevtskega kot 20-minutno znojenje v savni. Počutimo se sproščeni, spočiti, vročina pa nam pomaga razbremeniti vnete mišice in izboljša naše zdravje ter splošno počutje. Boljši spanec, zmanjšan stres, izguba teže, čista in gladka koža ter izboljšana cirkulacija pa so še dodatne prednosti uporabe savne.

Potujete z otroki in iščete naslednjo primerno destinacijo za vaša nova doživetja? Spodnja Savinjska dolina ponuja ogromno različnih aktivnosti, primernih za družine. Obiščite goro Oljko, rojstno hišo Neže Maurer, jamo Pekel, Mozirski gaj, Presersko jezero, ...

Lokacija

Čeplje 12
3305
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Grof - Aktiven oddih v zeleni Savinjski dolini, Vransko, Slovenija - 92 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba hotelske savne (infrardeča in zeliščno-finska)«