Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Olympia Sky - Luksuzno razvajanje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 885 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let in 1 otrok do 12,99 let brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

Hotel Olympia Sky - Luksuzno razvajanje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 885 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let in 1 otrok do 12,99 let brezplačno), 5x polpenzion za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nova dimenzija vaših počitnic. Počitnice v harmoniji z naravo – to je Hotel Olympia Vodice, ki se nahaja le 50 metrov stran od morja, ki je obdan z bori i olivami, stopljen v simfoniji zvokov morja in prečudovita okolica. 


Hotel je idealna kombinacija tradicionalnega in modernega – 43 let uspešnega dela predstavljajo garancijo kakovosti, medtem ko so novi in moderno opremljeni prostori ter številne vsebine na voljo, zato da bi poskrbele, da bi se gost počutil kot da je v središču pozornosti. Ne glede na to, ali vas zanimajo aktivne počitnice, izpolnjene s športnimi vsebinami, sproščanje in wellnes, zabava na plaži, ali iščete mesto, kjer boste gostili poslovne partnerje, hotel Olympia ponuja vse, kar potrebujete. 


V juniju 2017 se je odprlo novo luksuzno krilo Olympia Sky, s 148 novimi namestitvenimi enotami, od tega 18 apartmajev, neposredno poleg morja, z najvišjimi standardi ekoloških učinkovitosti in povsem novimi vsebinami. Poleg že obstoječega odprtega bazena, wellnes centra, športna dvorana in fitness do junija 2017, uredil se bo tudi zaprt bazen na 9. nadstropju, nove konfekcijske dvorane, ekskluzivni beach bari in še veliko novih vsebi, ki bodo osrečile tudi najbolj zahtevne goste. Novo dimenzijo prinašamo tudi v gastronomskem pogledu z odprtjem Sky restavracije na 10. nadstropju novega krila z odlično a la carte ponudbo.    


Sobe imajo tuš kabine medtem ko so apartmaji z banjo. Del apartmajev na svojem balkonu imajo hidromasažno kad. Tri sobe so prilagojene invalidnim osebam. 


Olympia Sky je s toplim prehodom združen z Olympio A stavbo ter veliko restavracijo in Wellnessom. Sobe imajo twin postelje in zakonske postelje, dimenzije 200x180 cm. V vseh sobah bo goste pričakal grelnik vode za kavo in čaj, steklenica vode, kopalni plašč in copati. Edinstven dizajn, topel les, udobne preproge in prijetna svetloba, so dejavniki zaradi katerih se boste v Olympiji počutili sproščeno in zadovoljno.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.